Αρχική iHunt.gr Απαγόρευση θήρας ορισμένου χρόνου λόγω πυρκαγιάς σε περιοχές Τ.Κ. Βουρλιωτών Δήμου Αν. Σάμου

Απαγόρευση θήρας ορισμένου χρόνου λόγω πυρκαγιάς σε περιοχές Τ.Κ. Βουρλιωτών Δήμου Αν. Σάμου

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με την Δ.Α.Δ.: 5/2022 της Δ/νσης Δασών Σάμου απαγορεύεται το κυνήγι για 3 έτη από την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο για περιοχές που επλήγησαν από της πυρκαγιά (29/03/2022) και τα όρια είναι τα εξής:

SVESTONOF

Από το γήπεδο μπάσκετ Τ.Κ. Βουρλιωτών περνούμε απέναντι στον «Καρσινό», ακολουθούμε από εκεί την κορυφογραμμή «Κοκκινόβραχα», προχωράμε με κορυφογραμμή μέχρι «Κάστρο Λουλούδας», συνεχίζουμε στο δρόμο Νεράκι Μυτιληνιών –Βουρλιώτες και ακολουθούμε αυτόν προς Μονή Βροντά. Συνεχίζουμε τον ασφαλτόδρομο προς ύψωμα αεροπορίας και από εκεί στην κορυφογραμμή «Αρναούτη» και κατεβαίνουμε στις «Σάρρες» (αγροδασικό δρόμο Βουρλιώτες –Μανωλάτες), συνεχίζοντας προς Βουρλιώτες μέχρι και το γήπεδο μπάσκετ.

Οι παραβάτες της παρούσης τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Δασικού Κώδικα που ισχύουν. Η τήρηση της ανατίθεται στα όργανα της Δαικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, του Θηροφύλακες των κυνηγετικών οργανώσεων, δημοτικούς υπαλλήλους και σε κάθε φιλόνομο πολίτη.

Β’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα