Αρχική iHunt.gr Αρκούδα μπήκε σε αυλή σπιτιού, στην Κρανιά και κατασπάραξε όλα τα κοτόπουλα

Αρκούδα μπήκε σε αυλή σπιτιού, στην Κρανιά και κατασπάραξε όλα τα κοτόπουλα

από iHunt Team

demobannerΑρκούδα εισέβαλε σε αυλή σπιτιού εντός οικιστικού ιστού, μέσα στο χωριό της Κρανιάς Ασπροποτάμου και αφού έσπασε την πόρτα επιτέθηκε στα πτηνά εντός κοτετσιού και δεν άφησε ούτε ένα!

Ανάλογο περιστατικό στο χωριό με τόση έκταση ζημιάς δεν είχε καταγραφεί πέρα από το γεγονός κάποιων αναποδογυρισμένων κάδων σκουπιδιών που κατά καιρούς συμβαίνει με το ζώο να εισέρχεται απο το δάσος στο χωριό .

Το θέμα πάντως είναι ότι την ώρα της επίθεσης ο ιδιοκτήτης έλειπε από το σπίτι με την Αρκούδα να καταστρέφει πόρτες και φράχτες για να επιτεθεί στα ζωντανά.

Ευτυχώς πάντως ένα δεμένο σκυλί του ιδιοκτήτη φαίνεται να την γλίτωσε αφού η αρκούδα ούτε καν ασχολήθηκε μαζί του.

Αφού τελικά η αρκούδα έφυγε από το κοτέτσι, ο ιδιοκτήτης αντίκρισε ένα αποτρόπαιο θέαμα, με τα κατασπαραγμένα πουλερικά και τις υλικές ζημιές που προκάλεσε το μεγάλο ζώο, τόσο κατά την είσοδο, όσο και από κατά την έξοδο του αλλά προφανώς και στην προσπάθεια του να πιάσει τα πουλιά για να τα φάει.

trikalaidees.grPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα