Αρχική iHunt.gr Αυξάνονται τα προβλήματα για την ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2023

Αυξάνονται τα προβλήματα για την ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2023

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μετά από την «φτωχή» περσινή έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022 μια ακόμη έκθεση φαίνεται ότι δεν θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των κυνηγών.

SVESTONOF

Από ότι φαίνεται από την φετινή έκθεση από την οποία θα απουσιάσουν σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα στο χώρου του κυνηγιού και κυρίως όλες σχεδόν οι αντιπροσωπείες όπλων. Μια έκθεση στην οποία τη μερίδα του λέοντος θα έχουν οι Περιφέρειες της χώρας αλλά και τα ….παστέλια οι ξηροί καρποί και τα μαξιλάρια.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και μια διαδήλωση κατά του κυνηγιού που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2/4 στο MEC Παιανίας, εκεί δηλαδή που θα είναι σε εξέλιξη η έκθεση. Αυτοί που διοργανώνουν την διαδήλωση είναι αυτοί που έκαναν επιθέσεις σε γραφεία κυνηγετικών συλλόγων και είχαν σπάσει αυτοκίνητα κυνηγών.  Οι διοργανωτές έχουν ειδοποιήσει την αστυνομία και καλό είναι οι επισκέπτες κυνηγοί να μην δώσουν κανένα δικαίωμα ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

IMG 5518


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα