Αρχική iHunt.gr Beretta A350 Xtrema : Ενα γουρουνοτούφεκο σε εξαιρετική τιμή

Beretta A350 Xtrema : Ενα γουρουνοτούφεκο σε εξαιρετική τιμή

από iHunt Team

Με την ποιότητα της Beretta και τα χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε άλλους ανταγωνιστές, το A350 Xtrema είναι η καλύτερη τιμή για οποιοδήποτε λειόκαννο 3,5 ιντσών στην κατηγορία του.

Το αποδεδειγμένο λειτουργικό σύστημα αερίου Beretta με αυτοκαθαριζόμενο πιστόνι αερίων έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά αξιόπιστο όπλο με ένα ευρύ φάσμα πυρομαχικών από τα στάνταρ 2¾ ” έως τα μεγαλύτερα 3.5″ σούπερ μάγκνουμ.

Το A350 XTREMA διατίθεται σε 2 μήκη καννών 66 , 71 εκατοστά με την γνωστή μέθοδο ψυχρής σφυρηλάτησης Steelium, και με τα κορυφαία Optima Chokes High Performance που εξασφαλίζουν κορυφαία βλητική απόδοση με μολύβδινα αλλά και ατσάλινα σκάγια. Η ανάκρουση μειώνεται με το απορροφητικό πέλμα, μη κολλητικό Micro Core. Η συσκευασία περιέχει φλάντζες ρυθμίσεις κλίσεων έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα του τελικού χρήστη.

Steelium Kάννες

Κανένας δεν έχει αφιερώσει τόσο μεγάλη προσοχή και εμπειρία στην επιλογή χάλυβα για την κατασκευή κανών όπως η Beretta. Η Κάννη Steelium προκύπτει από μια παραγωγική διαδικασία που μετατρέπει τον ειδικό χάλυβα trialloy σε μία εξαιρετική κάννη. Η βαθιά διάτρηση, η κρύα σφυρηλασία με σφυρί έχουν ως αποτέλεσμα να αποκτήσει η κάννη ιδανικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας έτσι την καλύτερη βαλλιστική απόδοση.

OPTIMA-BORE® HP

Η ειδική γεωμετρία Optima-Bore® HP σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσφέρει την καλύτερη απόδοση ακόμη και με χαλύβδινη σκάγια. Η κατανομή παραμένει τέλεια και ομοιόμορφη σε κάθε είδους κυνηγιού.

To A350 Xtrema Wildboar προήλθε από την σειρά Α350 της Βeretta και είναι ένα ειδικό μοντέλο που παράγεται αποκλειστικά για τους Ελληνες κυνηγούς αγριόχειρου.

Το όπλο είναι σούπερ μάκγνουμ και μπορεί να πάρει magnum και super magnum φυσίγγια που σημαίνει ότι μπορείτε να ρίξετε αφοβα δράμια η μονόβολα και των δύο γομώσεων.

Τα εργονομικά χαρακτηριστικά του όπλου είναι κορυφαία για όλες τις εποχές του χρόνου που σημαίνει κορυφάιο κράτημα του όπλου ακόμα και κατά την διάρκεια της βροχής.

Δικαίως τo A350 Xtrema Wildboar έχει βγει το κορυφάιο κυνηγετικό λειόκαννο στις παρέες των γουρονοκυνηγών με την φοβερή αξιοπιστία αλλά και την καλύτερη βλητική απόδοση που προσδίδει σε σχέση με τον ανταγωνισμό ανεξαρτήτως γομώσεως.

Εκτός από την 4σφαιρη επιπλέον αποθήκη με τον μειωτήρα της που φέρνει μέσα στην συσκευασία του, μπορέι να αφαιρεθεί πολύ έυκολα και χωρίς εργαλεία έτσι ώστε να συνεχίσετε το κυνήγι σας σε κανονική διαμόρφωση σε άλλου τύπου θήραμα στο καρτέρι όπως πχ σε κυνήγι της φάσας.

Προτεινόμενα θηράματα :

Aγριογούρουνο
Παπί
Φάσα
Τσίχλα στο καρτέρι

Τιμή : 1.150 ΕΥΡΩ

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα