Αρχική iHunt.gr BERETTA A400 LITE… Ένα στιβαρό όπλο για όλα τα κυνήγια… VIDEO

BERETTA A400 LITE… Ένα στιβαρό όπλο για όλα τα κυνήγια… VIDEO

από iHunt Team
BERETTA A400 LITE

Print Friendly, PDF & Email
BERETTA A400 LITE… Ένα στιβαρό όπλο για όλα τα κυνήγια… VIDEO

Η Beretta A400 Lite είναι μια κυνηγετική καραμπίνα που τα κάνει όλα, και που σίγουρα παίζει σκληρά και λερώνεται.

a400 lite banner

Πρόκειται για τον απόλυτο συνδυασμό δύναμης και τεχνολογίας και απευθύνεται σε όσους θέλουν τη σταθερή απόδοση των 500 ετών της Beretta, αλλά αναζητούν και τις σύγχρονες λύσεις της Beretta για την καλύτερη δυνατή απόδοση. Κατάλληλη για κυνήγι τσίχλας, φάσας λαγού, πέρδικας, μπεκάτσας και πάπιας.

Πρόκειται για μια ημιαυτόματη καραμπίνα 3″ που συνδυάζει την απορρόφηση κραδασμών Kick-Off® Plus, τις ασυναγώνιστες κάννες Beretta Steelium® και την άριστη ποιότητα υλικών.

Διαθέτει σύστημα λειτουργίας αερίου B-Link®, Κοντάκι Kick-Off® Plus, πέλμα απόσβεσης κραδασμών Microcore®, Optimachoke® HP system και Steelium® κάννες.

A400 Lite Synthetic 12ga RHA400 Lite Synthetic 12ga RH

Με το σύστημα λειτουργίας αερίου B-Link®, η A400 είναι ένα από τα ταχύτερα ημιαυτόματα κυνηγετικά όπλα της αγοράς, συνδυάζει χαμηλό βάρος με χαμηλή ανάκρουση, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και στα πιο μακρινά πολύωρα κυνήγια, χωρίς να κουράζει ποτέ τον ώμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Beretta Bellmonte II : Η συντροφιά που χρειάζεται κάθε κυνηγός…

Χάρη στη γεωμετρική διαμόρφωση των καννών Steelium® το μοντέλο είναι πιο ακριβές, επιτρέποντας στον σκοπευτή καλύτερη ακρίβεια και καλύτερη πρόσκρουση στο στόχο. Mε τεχνολογία Steelium η οποία έχει προέλθει από τα αγωνιστικά όπλα τις Beretta η βλητική απόδοση παραμένει αξεπέραστη παγκοσμίως!

Το κοντάκι Kick-off® προσφέρει στον σκοπευτή μια εξαιρετική μείωση της ανάκρουσης, έως και 60%!

A400 Lite Synthetic 12ga LH

Το κοντάκι, σε συνδυασμό με το πέλμα Microcore®-προσφέρει γρήγορη και άνετη εφαρμογή κατά την επώμιση, δημιουργώντας τέλεια ισορροπία.

A400litesynthetic zoom002

Χάρη στο αυτοκαθαριζόμενο κλείστρο Blink System, η Beretta A400 Lite είναι ευέλικτη, ελαφριά, με χαμηλή ανάκρουση και απαιτεί πολύ λιγότερη συντήρηση από ό,τι θα μπορούσατε να προβλέψετε.

Ένα όπλο που απευθύνεται σε κυνηγούς που ζητάνε μία σύγχρονη λύση…

Δείτε εδώ τη Beretta A400 Lite…

A400litesynthetic zoom001

 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα