Αρχική iHunt.gr Beretta A400 Lite : H απόλυτη μίξη δύναμης και τεχνολογίας….VIDEO

Beretta A400 Lite : H απόλυτη μίξη δύναμης και τεχνολογίας….VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email

H Α400 Lite  της Beretta που συνδυάζει το Kick-Off Plus σύστημα για χαμηλότερο λάκτισμα και μηδενική αναπήδηση στομίου μαζί με το καινούργιο ηλεκτρονικό σύστημα Gunpod 2, την ασυναγώνιστη κάννη τεχνολογίας Steelium και με άριστη ποιότητα υλικών. Είναι η απόλυτη μίξη δύναμης και τεχνολογίας.

Με το Gunpod 2 ο κυνηγός έχει ουσιαστικά στα χέρια του το πρώτο ψηφιακό κυνηγετικό ημερολόγιο. Η συσκευή κάνει καταμέτρηση των φυσιγγίων που ρίξατε μέσω μίας εφαρμογής που κατεβαίνει δωρεάν από το Smartphone που χρησιμοποιείται (Android & Ios).

Mε την πρωτοποριακή εφαρμογή μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο πολύ εύκολα και να τα προσθέσετε σαν αναμνήσεις στο κυνηγετικό σας ημερολόγιο για τα χρόνια που θα έρθουν. Τέλος όλες αυτές τις κυνηγετικές εμπειρίες μπορείτε να τις μοιραστείτε στα Social Media όπως το facebook και το Twitter.

Steelium

Mε τεχνολογία Steelium η οποία έχει προέλθει από τα αγωνιστικά όπλα τις Beretta η βλητική απόδοση παραμένει αξεπέραστη παγκοσμίως.

HP Optima bore

Με την παραγωγή που ξεκίνησε από το 1526 η Beretta είναι πρωτοπόρος στην καινοτομία όσον αφορά την κάννη και τα εξαρτήματά της. Η τεχνολογία των τσοκ Optima bore HP, που συνδυάζει τις κάννες Steelium, έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικές κατανομές σε μεγάλες αποστάσεις με μολύβδινα αλλά και ατσάλινα σκάγια.

Blink

Το σύστημα Blink είναι η μηχανή της A400 shotgun με τον πιο γρήγορο και παντενταρισμένο μηχανισμό στον κόσμο. Το πλεονέκτημα που προσδίδει είναι ότι το να έχεις τον πιο γρήγορο μηχανισμό στον κόσμο αυξάνει τις πιθανότητες του να χτυπήσεις τον στόχο.

Microcore

Με την τεχνολογία Microcore η Beretta πρωτοπορεί και πάλι λόγω της αγωνιστικής εμπειρίας που έχει σε όλους τους αγώνες παγκοσμίως. Με τον καιρό το υλικό του πέλματος διευρύνεται έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη επιφάνεια κατά την διάρκεια της επώμισης για σταθερότερο κράτημα και αποτελέσματα.

Kick–Off

Το φημισμένο Kick-Off σύστημα είναι το μόνο σύστημα απόσβεσης κραδασμών που έχει παρόμοιες τεχνολογίες με τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και αποδίδει 70 % μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Στις εκδόσεις PLUS & MEGA , το Kick-Off υπάρχει μεγαλύτερη απορροφητικότητα άρα και ακόμη χαμηλότερη αναπήδηση στομίου.

To A400 Lite είναι ένα στιβαρό όπλο για όλα τα κυνήγια και ενσωματώνει όλες τις καινούργιες βελτιώσεις με κορυφαία εργονομικά χαρακτηριστικά και χαμηλό βάρος.

Τα προτεινόμενα θηράματα είναι :

Tσίχλα
Τρυγόνι
Φάσα
Λαγός
Πέρδικα
Μπεκάτσα
Παπί
Ένα όπλο που απευθύνεται σε νέους κυνηγούς που ζητάνε μία σύγχρονη λύση.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα