Αρχική iHunt.gr Beretta Bellmonte II, τέλεια ισορροπία απόδοσης & κόστους αγοράς…VIDEO

Beretta Bellmonte II, τέλεια ισορροπία απόδοσης & κόστους αγοράς…VIDEO

από iHunt Team

H Beretta Bellmonte IΙ είναι δημιούργημα της Βeretta Benelli Iberica που ανήκει στον όμιλο Beretta. H σειρά Bellmonte ( I & II ) δημιουργήθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς κυνηγούς. Με ελαφρύ βάρος λόγω του μηχανισμού αδρανείας που διαθέτει αλλά και με ασυναγώνιστη εμφάνιση είναι ένα όπλο το οποίο μπορείτε να το πάρετε σε όλα τα κυνήγια.

Από 61 εκατοστά μήκος κάννης για το κυνήγι της μπεκάτσας μέχρι και 76 εκατοστά για το απαιτητικό κυνήγι στον βάλτο η σειρά Beretta Bellmonte δικαίως βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις των Ελλήνων κυνηγών τα τελευταία χρόνια. Η Bellmonte II παράγεται μόνο σε ξύλινη έκδοση με κάννες τεχνολογίας Optima Plus. H εργονομία του όπλου είναι τέτοια έτσι ώστε να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των κυνηγών για την εργονομία της αλλά και για το κόστος αγοράς της. Η τεχνολογία Optima Plus βοηθάει στην χαμηλότερη ανάκρουση του όπλου αλλά και την μικρότερη αναπήδηση της κάννης μειώνοντας την κούραση του κυνηγού, προσφέροντας κορυφαίο βλητικό αποτέλεσμα στην κατηγορία της.

Η σειρά Bellmonte II μπορεί να κάνει χρήση μολύβδινων αλλά και ατσάλινων σκαγιών και είναι ιδανική για όλα τα θηράματα.

H Βellmonte II περιέχει στην συσκευασία της 5 εργοστασιακά τσοκ Optima Plus, φλάντζες ρύθμισης κλίσης για κατέβασμα και ανέβασμα του κοντακίου και σκληρή βαλίτσα μεταφοράς.

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα