Αρχική iHunt.gr Beretta Bellmonte II : Η συντροφιά που χρειάζεται κάθε κυνηγός…

Beretta Bellmonte II : Η συντροφιά που χρειάζεται κάθε κυνηγός…

από iHunt Team
Beretta Bellmonte II

Print Friendly, PDF & Email
Beretta Bellmonte II : Η συντροφιά που χρειάζεται κάθε κυνηγός…

Beretta Bellmonte II

H Beretta Bellmonte IΙ είναι δημιούργημα της Βeretta Benelli Iberica που ανήκει στον όμιλο Beretta. H σειρά Bellmonte ( I & II ) δημιουργήθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς κυνηγούς. Με ελαφρύ βάρος λόγω του μηχανισμού αδρανείας που διαθέτει αλλά και με ασυναγώνιστη εμφάνιση είναι ένα όπλο το οποίο μπορείτε να το πάρετε σε όλα τα κυνήγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Κ.Σ Θεσσαλονίκης : Βγάλτε άδεια και μπείτε στην κλήρωση για δυο όπλα από τη BERETTA HELLAS ….VIDEO

Από 61 εκατοστά μήκος κάννης για το κυνήγι της μπεκάτσας μέχρι και 76 εκατοστά για το απαιτητικό κυνήγι στον βάλτο η σειρά Beretta Bellmonte δικαίως βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις των Ελλήνων κυνηγών. Η Bellmonte II παράγεται μόνο σε ξύλινη έκδοση με κάννες τεχνολογίας Optima Plus. H εργονομία του όπλου είναι τέτοια έτσι ώστε να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των κυνηγών για την εργονομία της αλλά και για το κόστος αγοράς της. Η τεχνολογία Optima Plus βοηθάει στην χαμηλότερη ανάκρουση του όπλου αλλά και την μικρότερη αναπήδηση της κάννης μειώνοντας την κούραση του κυνηγού, προσφέροντας κορυφαίο βλητικό αποτέλεσμα στην κατηγορία της.

Beretta Bellmonte II

Η σειρά Bellmonte II μπορεί να κάνει χρήση μολύβδινων αλλά και ατσάλινων σκαγιών και είναι ιδανική για όλα τα θηράματα.

bellmonte ii

Beretta Bellmonte II

H Βellmonte II περιέχει στην συσκευασία της 5 εργοστασιακά τσοκ Optima Plus, φλάντζες ρύθμισης κλίσης για κατέβασμα και ανέβασμα του κοντακίου και σκληρή βαλίτσα μεταφοράς.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα