Αρχική iHunt.gr Beretta DT11 : Στην υπηρεσία της ύψιστης σκοπευτικής ακρίβειας!….VIDEO

Beretta DT11 : Στην υπηρεσία της ύψιστης σκοπευτικής ακρίβειας!….VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το επόμενο βήμα στα αγωνιστικά σούπερ ποζέ! Χαρακτηριστικά, διαστάσεις, βάρος, ζύγισμα, ανάκρουση όλα στο νέο σκοπευτικό σούπερ ποζέ BERETTA DT11 έχουν μελετηθεί επαγγελματικά και έχουν βελτιωθεί, για να ανταποκρίνονται και να ξεπερνούν τις τεχνικές προδιαγραφές της αγωνιστικής σκοποβολής.

Νέο σχέδιο με εμφάνιση κορυφής, αμφιδέξια σκανδάλη, βελτιωμένη εργονομία και αγωνιστικός προσανατολισμός υψηλού επιπέδου. Με νέα φαρδύτερη μπάσκουλα για περισσότερη σταθερότητα και ακόμη καλύτερο χειρισμό.

Νέο φινίρισμα, με καινοτόμες μπλε λεπτομέρειες, που δημιουργεί αντίθεση υψηλής αισθητικής ανάμεσα στις γυαλιστερές και ματ επιφάνειες.

Με νέες τεχνολογίες διευρυμένων αυλών 18,6 mm OPTIMA–BORE® και νέα μακρύτερα και λεπτότερα αγωνιστικά τσοκάκια *έκδοση Trap με κοντάκι B-Fast

DT11 Sporting 12ga RH 1

Με την τεχνολογία STEELIUM PRO® οι καλύτερες κάννες στον κόσμο βελτιώθηκαν ακόμη περισσότερο: κάννες BERETTA τρίτης γενιάς, εξειδικευμένο ατσάλι BERETTA, διάτρηση βαθιάς οπής, εξέλαση σε κενό και νέο προφίλ που παρέχει μακρύτερο κώνο. Η καινοτόμος τεχνολογία STEELIUM PRO® της BERETTA έχει σαν αποτέλεσμα μικρότερη ανάκρουση, μειωμένη αναπήδηση της κάννης και εξαιρετική κατανομή σκαγιών. Εκπληκτική καινοτομία αποτελεί η τεχνολογία BERETTA FAST ADJUSTMENT SYSTEM TECHNOLOGY (B-FAST), χάρη στην οποία ο Σκοπευτής έχει τη δυνατότητα της απόλυτης προσωπικής προσαρμογής του όπλου του αναφορικά προς το ζύγισμα και τη γεωμετρία του κοντακίου. Ξύλα επιλεγμένης καρυδιάς που προσδίδουν άψογη εμφάνιση και πολυτέλεια.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα