Αρχική iHunt.gr Χαστούκι των κυνηγών στη …Νατάσσα μέσα στο ΣτΕ…VIDEO

Χαστούκι των κυνηγών στη …Νατάσσα μέσα στο ΣτΕ…VIDEO

από iHunt Team

demobannerΠραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος συνέντευξη τύπου με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στην προσφυγή που είχε κάνει η Π.Φ.Π.Ο κατά της ρυθμιστικής της προηγούμενης κυνηγετικής περιόδου.

Μια απόφαση σταθμός που θα καθορίζει πολλά τα επόμενα χρόνια για το κυνήγι. Μια τεράστια νίκη όλων των κυνηγετικών οργανώσεων, των επιστημόνων που δουλεύουν σε αυτές αλλά και του Προέδρου της ΚΣΕ κ. Γιώργου Αραμπατζή.

Με την απόφαση αυτή αποδομούνται όλα τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν οι εχθροί του κυνηγιού για να βάλλουν κατά της κυνηγετικής δραστηριότητας.

Με την απόφαση αυτή κοινοποιείται παντού το προφανές. Το κυνήγι είναι επιστήμη και οι εργασίες των διακεκριμένων επιστημόνων των κυνηγετικών οργανώσεων δεν γίνεται να απαξιώνονται.

Με την απόφαση αυτή το Σ.τ.Ε δεν αποδέχεται ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε η ΠΦΠΟ για να προσβάλει τη ρυθμιστική απόφαση.

Όμως θα έχουμε την ευκαιρία τις επόμενες ημέρες να πούμε περισσότερα.

Δείτε στο video που ακολουθεί τη συνέντευξη τύπου…

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Υ.Σ. Επιπλέον το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας επιβάλλει στη …Νατάσσα να πληρώσει, πέρα από τα δικά της, τα δικαστικά έξοδα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε….



Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα