Αρχική iHunt.gr Χρειάζεται πολύ θάρρος για να τοποθετεί με αυτό τον τρόπο ένας υπουργός για το κυνήγι…VIDEO

Χρειάζεται πολύ θάρρος για να τοποθετεί με αυτό τον τρόπο ένας υπουργός για το κυνήγι…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με απίστευτο θάρρος και πλήρη γνώση του τι λέει ο υφυπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας κ. Γιώργος Αμυράς απάντησε στον …γνωστό βουλευτή του ΜΕΡΑ25 κ. Κρίτων Αρσένη για τη θηροφυλακή των Κυνηγετικών Οργανώσεων. Και δεν έμεινε εκεί. Αναφέρθηκε στους κυνηγούς και στο κυνήγι στην Ελλάδα. Τι είπε; Δείτε το video που ακολουθεί.

SVESTONOF

Το μόνο που θα πω, είναι ότι στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τα δρώμενα στο κυνήγι δεν είδα και δεν άκουσα ΠΟΤΕ υπουργό να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για το κυνήγι και τους κυνηγούς. Όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί μας χάιδευαν τα αυτιά και όταν έφταναν σε δημόσιο βήμα κρατούσαν αποστάσεις από αυτές που ξέρουν να κρατούν καλά οι πολιτικοί.

Μετά από αυτή τη δημόσια τοποθέτηση του κ. Αμυρά υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι ο κ, Αμυράς κρατάει ίσες αποστάσεις; Δεν νομίζω…Όμως πιστέυω ακράδαντα ότι τον πείσαμε για το έργο που κάνουμε αν και στην αρχή ήμουν ένας από αυτούς που τον κοιτούσαν καχύποπτα.

 

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα