Ο Μαραντόνα λαθροθήρας!!!!

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφήΑποστολή με emailΑποστολή με email

Χαμός έχει γίνει στο Διαδίκτυο με μια φωτογραφία που δείχνει τον Ντιέγκο Μαραντόνα να ποζάρει περιχαρής στο φακό με το θήραμά του, ένα σπάνιο είδος αντιλόπης, τον Αραβικό Όρυχα (Arabian Oryx). O πρώην άσος της εθνικής Αργεντινής έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα καθώς το συγκεκριμένο είδος προς εξαφάνιση. Η Arabian Oryx είναι αντιλόπη και από τη δεκαετία του '80 βρίσκεται υπό προστασία. 
 
Ο δημοσιογράφος που ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter και κάνει το γύρο του Διαδικτύου έγραψε στη λεζάντα εξοργισμένος: «Ο Μαραντόνα έχει στο χέρι μία Arabian Oryx. Τη σκότωσε και δεν είναι υποδειγματική συμπεριφορά ενός ενηλίκου αυτή», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του ο Nacho Montes de Oca.
 
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαραντόνα προκαλεί με τις κινήσεις του κι αναμένονται αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.
 
Πηγή : MARCA - ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

About the Author
Εικόνα admin

admin

1 Response to "Ο Μαραντόνα λαθροθήρας!!!!"

Εικόνα ΘηταΜης

ΘηταΜης

Τετ, 21/12/2016 - 16:36

Δεν γνωρίζω αν ο Μαραντόνα είναι λαθροθήρας, αλλά μια αναζήτηση στο διαδίκτυο - σχετικά με κυνήγι του συγκεκριμένου είδους - σε οδηγεί σε φάρμες που εκτρέφουν το συγκεκριμένο ζώο για κυνήγι σε ελεγχόμενες περιοχές προφανώς.

Facebook Comments Box