Δικαιωση της ΚΟΜΑΘ για την εκτακτη εισφορα

Απόφαση δικαστηρίου δικαιώνει την ΣΤ'ΚΟΜΑΘ και πρέπει τώρα ο ΚΣ Θεσσαλονίκης να δώσει στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης το ποσό των 34.540 ΕΥΡΩ συν τους τόκους. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στις έκτακτες εισφορές που δεν απέδιδε ο Σύλλογος της Θεσσαλονίκης στην ΣΤ'ΚΟΜΑΘ. Είναι η δεύτερη παρόμοια υπόθεση που κερδίζει κάποια Κυνηγετική Ομοσπονδία. Είχε προηγηθεί η υπόθεση του ΚΣ Αιγάλεω. 

Κάτι που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι δικηγόρος υπεράσπισης του ΚΣ Θεσσαλονίκης ήταν ο κ. Πετράκης, ο οποίος ήταν Πρόεδρος του ΚΣ Αιγάλεω στην διαμάχη που είχε ο σύλλογος με την Δ΄ΚΟΣΕ.

Ο ΚΣ Θεσσαλονίκης υποστήριξε ότι δεν απέδιδε την έκτακτη εισφορά ( η οποία είναι πέντε ΕΥΡΩ) γιατί ποτέ δεν την εισέπραξε από τα μέλη του με απόφαση της γενικής συνέλευσης του συλλόγου. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του ihunt.gr η τελευταία Γενική Συνέλευση του ΚΣ Θεσσαλονίκης ψήφισε την είσπραξη έκτακτης εισφοράς υπέρ ΚΟΜΑΘ. Αλλαγή πλεύσης από τον ΚΣ Θεσσαλονίκης ; Σημασία έχει ότι η ΣΤ'ΚΟΜΑΘ είναι ενωμένη όπως ενωμένοι ειναι και οι σύλλογοι του νομού και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν το κυνήγι που τόσο αγαπάμε.

Μετά από αυτή την απόφαση λογικά θα επέλθει η ηρεμία στους Κ.Σ του Νομού Θεσσαλονίκης αφού η μη απόδοση της έκτακτης εισφοράς από τον ΚΣ Θεσσαλονίκης είχε σαν αποτέλεσμα να γίνονται παζάρια στην τιμή των κυνηγετικών αδειών και να υπάρχουν συνεχόμενα πισώπλατα μαχαιρώματα μεταξύ των συλλόγων.

Κώστας Λουρής για το ihunt.gr

 

About the Author
Εικόνα admin

admin