Αρχική » Grid with Sidebar » Εσοδα απο Κυν. Αδειες στην Κυπρο

Εσοδα απο Κυν. Αδειες στην Κυπρο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Στα πέντε εκατομμύρια οκτακόσιες σαράντα μία χιλιάδες ευρώ ανέρχονται τα προϋπολογιζόμενα έσοδα του Ταμείου Θήρας για το 2013, ενώ περίπου στο ίδιο ποσό (5,837,044) ανέρχονται και οι προϋπολογιζόμενες δαπάνες.

Από τα έσοδα για το 2013, το μεγαλύτερο ποσό προέρχεται από τις ανανεώσεις αδειών κυνηγίου για κατόχους άδειας από 19-65 ετών και το ποσό αυτό ανέρχεται στα 3 εκ. 97,500 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σημείωμα που κατατέθηκε σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής που συζήτησε τον προϋπολογισμό του Ταμείου Θήρας, 40,227 άτομα της ηλικιακής ομάδας από 19-65 ετών θα ανανεώσουν τις άδειες κυνηγίου  τους με κόστος 77 ευρώ την άδεια.

Στον προϋπολογισμό αναφέρεται ότι το Ταμείο θα λάβει χορηγίες για συγκεκριμένα έργα που ανέρχονται στο 1 εκ. 420, 000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ζωνών ειδικής προστασίας, για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων βιοτόπων, για τη δημιουργία βιοτόπων και επιπρόσθετα για τη φύλαξη των πουλιών καθώς και για άλλες έρευνες και δραστηριότητες που απορρέουν από την εκπλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Κύπρου.

Υπολογίζεται ότι γύρω στις 250, 000 ευρώ θα ανακτηθούν από διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα όπως το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου 2007-2013.

Στις δαπάνες ποσό πέραν των 4 εκατομμυρίων αφορά τους μισθούς και τα επιδόματα του προσωπικού. Αναφέρεται ότι το Ταμείο Θήρας απασχολεί 83 μόνιμους υπαλλήλους, η πλειοψηφία των οποίων αμείβεται στην κλίμακα Α2-5-7 και 11 ωρομίσθιους.

Πηγή : politis-news.com


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ