Στην φυλακη ο κυνηγος που σκοτωσε τον κουμπαρο του

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφήΑποστολή με emailΑποστολή με email

 

Καταδικάστηκε ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον παιδικό του φίλο και πατέρα 7 παιδιών - Τι υποστήριξε στο δικαστήριο...

 

Ποινή φυλάκισης 4 ετών και 4 μηνών για ανθρωποκτονία από αμέλεια επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών στον Β.Κ. από την Πάτρα που στις 20 Νοεμβρίου 2007 είχε σκοτώσει κατά λάθος με κυνηγετική καραμπίνα τον κουμπάρο και φίλο του, πατέρα επτά παιδιών.

Οι δύο άνδρες είχαν πάει για να κυνηγήσουν στην περιοχή Αλεποχώρι Αχαϊας όταν ο κατηγορούμενος πυροβόλησε προς το μέρος του θύματος με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Στην απολογία του ο κυνηγός ισχυρίστηκε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, αλλά γλίστρησε και το όπλο του εκπυροσκρότησε.

Το θύμα εργαζόταν στον Τομέα καθαριότητας του Δήμου Πατρέων και διέμενε στην περιοχή της Οβρυάς. Καθοριστικό ρόλο στην αιματηρή κατάληξη έπαιξε η μεταξύ τους ασυνεννοησία ως προς την διαδρομή που θα ακολουθούσε κάθε κυνηγός. Σύμφωνα με το dete.gr, η βλάστηση στο σημείο ήταν πυκνή και το θύμα βρέθηκε στο οπτικό πεδίο του δράστη, ο οποίος πυροβόλησε με εννιάβολο φυσίγγι. 

 

Newsit.gr

About the Author
Εικόνα admin

admin

Facebook Comments Box