17 & 18 Μαρτίου οι πρώτοι αγώνες κυνηγετικών ικανοτήτων ιχνηλατών

Μετά την πρόσφατη Υπουργική Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμμελου, η οποία προβλέπει πλέον και την διεξαγωγή Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων Σκύλων Ιχνηλατών, Ελληνικών Φυλών Σκύλων Λαγωνικών καθώς και Σκύλων Επαναφοράς, Έρευνας και Νερού, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος διοργανώνει για πρώτη φορά Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων για Ελληνικούς Ιχνηλάτες στις 17 & 18 Μαρτίου 2018 στην Αττική. 
 
Η εκδήλωση διοργανώνεται με σκοπό την ανάδειξη των πρώτων Ελλήνων Κριτών Κυνηγετικών Αγώνων Ελληνικού Ιχνηλάτη, όπως δεσμεύτηκε το Δ.Σ. στην Γενική Συνέλευση της 03.04.2016. 
 
Τους Αγώνες θα κρίνουν πέντε Ιταλοί Διεθνείς Κριτές, προσκεκλημένοι του Κ.Ο.Ε., οι οποίοι και θα αξιολογήσουν στην πρακτική Εξέταση τους πρώτους Δόκιμους Κριτές.
 
▪️ Οι Δηλώσεις Συμμετοχής στους Αγώνες θα πρέπει να έχουν υποβληθεί στον Κ.Ο.Ε. μέχρι τις 15.03.2018 (ιδιοχείρως ή μέσω fax στο 2108145167 ή μέσω email στο [email protected]).
 
▪️ Η συμμετοχή των συμμετεχόντων σκύλων θα είναι δωρεάν, σύμφωνα με την πάγια αρχή του Κ.Ο.Ε. για την προώθηση και ανάπτυξη των Ελληνικών Φυλών Σκύλων.
About the Author
Εικόνα admin

admin