Αίσιο τέλος για την επιχείρηση εύρευσης αγνοούμενου κυνηγού στη Χίο

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφήΑποστολή με emailΑποστολή με email

Μετά από πολύωρη αναζήτηση στον ορεινό όγκο της περιοχής και λίγο μετά τις 17 30 βρέθηκε σε πλαγιά δίπλα σε ρεματιά ο 32χρονος κυνηγός σε καλή κατάσταση και χωρίς τραυματισμούς.
 
Από νωρίς το μεσημέρι κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες του νησιού αστυνομία, πυροσβεστική και η εθελοντικές ομάδες Λ.Εφ.Ε.Δ και όμικρον Ο στην περιοχή προς αναζήτηση του Κυνηγού ο οποίος ξεκίνησε από το χωριό Φυτά το πρωί της Τετάρτης 21/12/2016 πέρασε το βουνό στην περιοχή του χωριού Πιτυούς  όπου έχασε και τον προσανατολισμό του. Στην περιοχή έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι και είχε πολύ χαμηλή θερμοκρασία όταν ο 32χρονος ειδοποίησε τις αρχές προς βοήθεια του.
 
Μετά από αρκετές ώρες πυροσβέστης κατέδειξε το σημείο το οποίο πιθανότατα είναι η  θέση που βρισκόταν και το κλιμάκιο της Λ.Εφ.Ε.Δ τον εντόπισε και τον μετέφερε σε ασφαλές σημείο όπου και τον παρέλαβε αυτοκίνητο.
 
 
Το ΕΚΑΒ είχε κληθεί αλλά δεν χρειάστηκε να παρέμβει μιας και ο 32χρονος ήταν μια χαρά.
 
Επίσης στην επιχείρηση έλαβε μέρος και το Ελικόπτερο super puma αλλά λόγο του επικλινές του εδάφους  αλλά και τον ισχυρών ανέμων δεν παρέλαβε τον αγνοούμενο και αποχώρισε.
 
Ομάδα της Λ.ΕΦ.Ε.Δ
 
Στις 19.00 είχαν όλα τελειώσει και όλοι αποχώρησαν από το σημείο.
 

About the Author
Εικόνα admin

admin

Facebook Comments Box