Αναψτε φωτια απο πανω προς τα κατω...VIDEO

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφήΑποστολή με emailΑποστολή με email

Νόμιζα πως ήξερα ένα δύο πράγματα για την δημιουργία  μιας φωτιά , αλλά , όπως υποδηλώνει ο τίτλος , αυτό το βίντεο παρουσιάζει αυτή την πραγματικά νέα και άγνωστη ιδέα . Συνήθως , μπορώ να δημιουργήσω μια τροποποιημένη λιτή φωτιά , χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κορμό, για να υποστηρίξει ένα πλαίσιο με μικρότερα κλαδιά πάνω από την κορυφή ενός σωρού από ίσκα και προσάναμμα . Για χρόνια έχω χρησιμοποιήσει αυτό το είδος της φωτιάς τόσο για το μαγείρεμα και τη θέρμανση , αλλά το μειονέκτημα είναι η συντήρηση που απαιτεί .
 
Μια ανάποδα φωτιά , ή μια τροποποιημένη πυραμίδα φωτιάς , ξεκινά με μια βάση των μεγάλων κορμών , με την αύξηση του πλαισίου των μικρότερων κορμών και τα κλαδιά που ολοκληρώνεται με το προσάναμμα και την ίσκα . Καθώς το προσάναμμα καίει αναφλέγεται το επίπεδο κάτω από αυτό , αφήνοντας σας ελεύθερους να προετοιμάσετε το δείπνο ή απλά να καθίσετε και να απολαύσετε την ομορφιά της φωτιάς .
 
Αν και βολικό και άνετο , αυτό το είδος της φωτιάς δεν μπορεί να είναι ιδανικό για μαγείρεμα , καθώς πρόκειται να πάρει περισσότερο χρόνο για να πάρετε μια καλή βάση από αναμμένα κάρβουνα . Θα μπορούσατε να αφήσετε την μία πλευρά της βάσης ανοικτή σαν γκανιότα για την πτώση κάρβουνων κάτω από την πυραμίδα για να μαγειρέψετε, αλλά μια φωτιά σε στυλ τάφρο ή μια φωτιά σε μια τρύπα είναι γενικά ο καλύτερος άτροπος για το μαγείρεμα . Ή , πάρτε μαζί σας μια ειδική σόμπα κατασκήνωσης , δεδομένου ότι το μαγείρεμα πάνω από μια φωτιά είναι πιο ρομαντικό από ότι πρακτικό .
 
Δείτε το video...

Απόδοση στα Ελληνικά Αλέξανδρος Παλαιολόγος

Πηγή :fieldandstream.com

Category: 
Tags: 
About the Author
Εικόνα admin

admin

Facebook Comments Box