Αντιπροσωπεια της Σκοπευτικης Ομοσπονδιας Κυπρου στο Μοναχο

Στο Μόναχο της Γερμανίας βρίσκονται από το Σάββατο τρεις αξιωματούχοι της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου για να συμμετάσχουν σε συνεδρίες στην έδρα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δημήτρης Λόρδος, πρόεδρος της ΣΚΟΚ και της Επιτροπής Κυνηγετικού Όπλου της ISSF, θα συμμετέχει σε συνεδρία των προέδρων όλων των επί μέρους Επιτροπών, ενώ στη συνέχεια οι Πρόεδροι των Επιτροπών θα πάρουν μέρος σε συνεδρία της Τεχνικής Επιτροπής της ISSF, στην οποία συμμετέχει και ο τεχνικός διευθυντής Πέτρος Κυρίτσης.
 
Μεταξύ άλλων, θα επικυρωθούν τα παγκόσμια ρεκόρ που πέτυχαν οι αθλητές το 2014, θα μελετηθούν οι νέοι κανονισμοί που θα ισχύσουν την περίοδο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 μέχρι το 2020, θα επανεξεταστεί, με πρόθεση να επικυρωθεί και να καθιερωθεί το νέο αγώνισμα σκοποβολής (διπλοί στόχοι) το οποίο δοκιμάστηκε δυο φόρες στην Κύπρο και θα τεθούν προς έγκριση οι νέες προδιαγραφές για την κατασκευή ολυμπιακών σκοπευτηρίων.
 
Στην Τεχνική Επιτροπή θα συζητηθούν και θα εγκριθούν επίσης οι κανονισμοί και οι προδιαγραφές διαφημίσεων και χορηγών, που θα μπορούν να φέρουν οι αθλητές στις στολές τους στους Ολυμπιακούς του Ρίο.
 
Ο αρχιδιαιτητής Κωστάκης Ξενοφώντος θα παρευρεθεί, τέλος, στην Επιτροπή Κριτών της ISSF, στην οποία εξελέγη τον περασμένο Δεκέμβρη.
 
Πηγή: ikypros/ΚΥΠΕ
 
About the Author
Εικόνα admin

admin