Απαγόρευση κυνηγιού για μια πενταετία σε περιοχή στη Χίο

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφήΑποστολή με emailΑποστολή με email

Με εντολή του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ο Διευθυντής Δασών Χίου υπέγραψε απόφαση για πενταετή απαγόρευση θήρας (μέχρι 20/8/2020) στις θέσεις «Λουράδα, Βιγλιά, Κούκος, Ψημοπούλου, Καραβάς, Κοκινίδι, Βουκλαστη, Αγ. Μαρίνα, Μάναγροςκ.τ.λ.» τοπικών κοινοτήτων Ολύμπων και Πυργιού περιφέρειας Δήμου Χίου.

Η απόφαση εκδόθηκε μετά από εισήγηση  της Δ/νσης Δασών Χίου για απαγόρευση του κυνηγίου με σκοπό τη προστασία, ανάπτυξη και αναπαραγωγή του θηραματικού πλούτου και της άγριας πανίδας.

Πιο συγκεκριμένα η περιοχή απαγόρευσης οριοθετείται ως εξής :

Δυτικά: Με αφετηρία την συμβολή των δρόμων Πυργιού − Κάτω Φανα και Ολύμπων − Κάτω Φανα στην θέση Βουδομαζα ακολουθεί με κατεύθυνση βόρεια τον αγροτικό δρόμο προς Ολύμπους μέχρι να συναντήσει τον επαρχιακό δρόμο Χίου − Μεστών στην θέση Τσαγρατορας έξω από τον οικισμό Ολύμπων.

Βόρεια: Στη συνέχεια ακολουθεί τον επαρχιακό δρόμο Χίου − Μεστών μέχρι το κόμβο έξω από τον οικισμό Πυργιού όπου συναντά το δρόμο προς Κάτω Φανα.
 
Ανατολικά − Νότια: Στη συνέχεια ακολουθεί τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο προς Κάτω Φανα μέχρι να συναντήσει την συμβολή των δρόμων Πυργιού − Κάτω Φανα και Ολύμπων − Κάτω Φανα.
 
About the Author
Εικόνα admin

admin

Facebook Comments Box