Απανωτά τροχαία με τους "σπάνιους" λύκους

Σε θέμα ημερήσιας διάταξης έχει καταντήσει στην χώρα μας ο κατά τα άλλα "σπάνιος" λύκος. ΝΕΟ τροχαίο με λύκο, σημειώθηκε αυτή την φορά όχι σε κάποια Εθνική Οδό ή κάποιο πολυσύχναστο μεγάλο δρόμο, αλλά μόλις μερικές δεκάδες μέτρα έξω από το χωριό Κόπανος του δήμου Νάουσας !!!
 
Το "σπάνιο" αγρίμι εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής 11/02/18 από τον συνάδελφο Βασίλη Κόνογλου ο οποίος μας έστειλε και τις φωτογραφίες !!!
 
 
Σύμφωνα με τον Βασίλη οι εμφανίσεις λύκων είναι τακτικότατες στην ευρύτερη περιοχή, ενώ μερικές φορές δεν διστάζουν να πλησιάσουν και πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Οι δε ζημιές που προκαλούνται σε κτηνοτροφικά ζώα αλλά και σε σκυλιά είναι σημαντικές !!! Εξάλλου ο ίδιος ο Βασίλης είναι παθών ( άλλος ένας από τους αμέτρητους συνάδελφους ) μιας και στις 25/06/17 ένιωσε από πρώτο χέρι την "ευεργετική" επίδραση του υπερπληθυσμού του λύκου στην χώρα μας, χάνοντας σε ένα εκπαιδευτικό ταυτόχρονα και τους 2 αγαπημένους του συντρόφους που έπεσαν θύματα της ακόρεστης μανίας των λύκων για σκυλίσιο κρέας !!!
 
του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr
About the Author
Εικόνα admin

admin