Απελευθέρωση λαγών από τον ΚΣ Αιγινίου

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφήΑποστολή με emailΑποστολή με email
Την Τετάρτη 2 Αυγούστου, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αιγινίου και Περιχώρων προχώρησε σε απελευθέρωση είκοσι λαγών, σε κατάλληλους βιοτόπους στην περιοχή ευθύνης του. Οι λαγοί απελευθερώθηκαν στις Τ.Κ. , Αιγινίου, Μεθώνης, Κίτρους, Παλιόστανης, Καταχά,  Σφενδάμης, Κολινδρού, Λιβαδίου και Παλιάμπελων με σκοπό την ενίσχυση του τοπικού πληθυσμού των λαγών και μέσω αυτής την ενίσχυση της κυνηγετικής κάρπωσης.
 
Παρόντες στην απελευθέρωση ήταν οι κ. Λένος Δημήτριος και Γκούνας Γεώργιος από τη Διεύθυνση Δασών Πιερίας, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ. Θεοδωρακόπουλος Σταύρος, ο Πρόεδρος κ. Καπετάνος Βασίλης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Μουτίσιας Περικλής, ο Κοσμήτορας κ. Νίκου Φιλώτας, το μέλος του Δ.Σ. κ. Παππάς Κώστας καθώς και τα μέλη του Συλλόγου κ. Καπετάνος Δημήτριος, Τσαρουχάς Βαγγέλης, Θεοδωσίου Μανόλης, Δέλιας Θεόδωρος και Ζορμπάς Αντώνης. 
 
 
Η συγκεκριμένη δράση χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα βελτίωσης βιοτόπων της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας και για την υλοποίησή της προηγήθηκε έγκριση της σχετικής μελέτης που συνέταξε ο αρμόδιος Επιστημονικός Συνεργάτης της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ.
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αιγινίου και Περιχώρων με νέα σύνθεση στο Διοικητικό του Συμβούλιο, συνεχίζει τις διαρκείς προσπάθειές του για την ενίσχυση του επιδημητικού θηράματος στην περιοχή ευθύνης του. Με δράσεις θηροφύλαξης και βελτίωσης βιοτόπων, σε συνεργασία με την αρμόδια Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας και Θράκης και την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των σκοπών του και την υποστήριξη της κυνηγετικής δραστηριότητας.
About the Author
Εικόνα admin

admin

Facebook Comments Box