Είχε βάλει τον κράχτη στην...ταράτσα του σπιτιού

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου 2018, μικτό κλιμάκιο Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων του νομού Αργολίδας που αποτελούνταν από τους κ.κ. Στάγια Θεόδωρο, Ντόκο Παναγιώτη και Μαστοράκη Γεώργιο μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Κ.Σ. Κρανιδίου Δημητρίου Αντώνιο, κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων στην ευρύτερη περιοχή Δ.Δ. Κρανιδίου (περιοχή Κατσιφώνι) άκουσαν και εντόπισαν ηχομιμητική συσκευή πάνω σε ταράτσα σπιτιού που βρισκόταν μέσα σε ιδιόκτητο κτήμα.
 
Συνέχισαν να παρακολουθούν το σημείο αλλά δεν εντόπισαν τον ιδιοκτήτη της. Την επόμενη μέρα το βράδυ ξαναπήγαν στο σημείο και μετά από αναμονή ωρών είδαν ένα άτομο το οποίο ανέβηκε στην ταράτσα και ενεργοποίησε τον κράχτη. Πλησίασαν κοντά στην οικία και τον κάλεσαν προκειμένου να του εξηγήσουν ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο, ότι θα σχηματιστεί εναντίον του δικογραφία και ότι καλά θα κάνει να τους παραδώσει την ηχομιμητική συσκευή. Στη συνέχεια το άτομο αυτό συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των θηροφυλάκων και την παρέδωσε. 
 
Οι θηροφύλακες κατέσχεσαν την ηχομιμητική συσκευή και υπέβαλαν σχετική μήνυση εναντίον του στην Δ/νση Δασών Αργολίδας, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.
About the Author
Εικόνα admin

admin