Επανέρχεται η διαφάνεια και η ομαλή λειτουργία στην Γ' ΚΟΠ

Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Γ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων του. Υπενθυμίζουμε ότι το ΔΣ της Γ'ΚΟΠ είναι προσωρινά διορισμένη διοίκηση από την Αποκεντρωμένη διοίκηση με σκοπό την ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας μέχρι την ετήσια Γενική Συνέλευση και τις εκλογές. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση :

"Συνάδελφοι, η κυνηγετική μας κοινότητα περνάει μια κρίση. Πέρα από τους λόγους που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση και για τους οποίους άλλοι θα αποφασίσουν τελεσίδικα θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι και εμείς σαν μέλη της οικογένειας αυτής πιστεύουμε στη συνεργασία σας προκειμένου να οδηγήσουμε την Γ’ Κ.Ο.Π. σε Γενική Συνέλευση και να παραδώσουμε την διοίκησή της στα χέρια δημοκρατικά εκλεγμένων οργάνων που πάνω από όλα θα σέβονται την κυνηγετική κοινότητα λειτουργώντας με διαφάνεια πάντα για το συμφέρον του θηράματος και των κυνηγών."

Αυτή εξάλλου είναι η δουλειά που πρέπει να κάνει το Διοικητικό Συμβούλιο. Να επαναφέρει τη διαφάνεια και τη νομιμότητα, δυο παραμέτρους που αγνοούσε συστηματικά ο κ. Χριστοφόρου. Η Γ' ΚΟΠ μπήκε σε διαδικασία εξυγίανσης η οποία θα ολοκληρωθεί με τις πρώτες αξιόπιστες και "καθαρές" εκλογές μετά από πολλά χρόνια και είναι σίγουρο ότι θα αποτελείται από ανθρώπους με αγάπη για το κυνήγι και σεβασμό στις καταστατικές διαδικασίες. 

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

About the Author
Εικόνα admin

admin