Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΚΣ Λιβαδειάς

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΚΣ Λιβαδείας προς την αστυνομική διεύθυνση Λιβαδειάς και στο ΑΤ Διστόμου με αφορμή τη σύλληψη ενός ατόμου για παράνομη θήρα αγριόχοιρων. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση :

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λιβαδειάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Αστυνομικό Διευθυντή του Ν. Βοιωτίας αλλά και τον Διοικητή και τους άνδρες του Α.Τ. Διστόμου διότι ενέργησαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 7 Ιουλίου σε σύλληψη ατόμου που είχε εμπλακεί σε παραβάσεις του νόμου περί θήρας και ειδικά στη θήρευση δυο αγριόχοιρων, μιας χοιρομητέρας και ενός νεαρού.

Επίσης εξαίρουμε την άψογη συνεργασία των αστυνομιών υπαλλήλων οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους δυο ομοσπονδιακούς θηροφύλακες που εδρεύουν στην πόλη της Λιβαδειάς, δείχνοντας προς τους πολίτες την ευαισθησία που τους διακατέχει στην παράνομη θήρα και την συμβολή τους στη διατήρηση και ορθή διαχείριση της άγριας πανίδας.

Τέλος είμαστε αντίθετοι με τέτοιου είδους ενέργειες παράνομης θήρας από όπου και αν προέρχονται, και θα είμαστε αμείλικτοι και αυστηροί σε μελλοντικά σχέδια ατόμων που θα τολμήσουν να εμπλακούν στην παραβατικότητα παράνομης θήρας.

Άλλωστε και στο παρελθόν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Ν. Βοιωτίας πάντα ήταν αρωγοί στην προσπάθεια πάταξης της λαθροθηρίας και στην εν γένει διατήρηση ισορροπίας του οικοσυστήματος .

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους με αυταπάρνηση βοηθούν στην δίωξη της λαθροθηρίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΒΑΘΟΥΛΗΣ