Φιλοζωική οργάνωση ζητά να σταματήσει η “σφαγή” των αρουραίων στο Παρίσι!

Καμπάνια κατά της “σφαγής” των αρουραίων στο Παρίσι, έχει ξεκινήσει μια ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων, σε δεκάδες σταθμούς του μετρό στη γαλλική πρωτεύουσα.
 
Η εκστρατεία κατά της σφαγής των αρουραίων στο Παρίσι ξεκίνησε από την οργάνωση «Paris Animaux Zoopolis», ο οποία τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων όλων των ζώων, ανεξάρτητα από το αν είναι αγαπητά ή όχι από τους ανθρώπους.
 
Έτσι έχει κολλήσει χιλιάδες αφίσες στους σταθμούς μετρό στο Παρίσι, που δείχνουν χαριτωμένους αρουραίους με επιγραφές όμως «ευαίσθητα όντα» τα οποία «έχουν συναισθήματα» και καλεί τις αρχές του Παρισιου να απέχουν από την μάχη κατά των αρουραίων, στην οποία πρωτοστατεί η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας, Αν Ινταλγκό.
 
«Οι αρουραίοι δεν πρέπει να θεωρούνται συνώνυμοι με τη βρωμιά» ισχυρίζεται ο Φιλίπ Ρεν, συν-ιδρυτής της οργάνωσης, τονίζοντας πως αντίθετα συμβάλλουν στη μείωση των σκουπιδιών καταναλώνοντας περίπου επτά κιλά σκουπιδιών στη διάρκεια της ζωής τους.
 
Το Παρίσι έχει πληθυσμό περίπου 4 εκατομμύρια αρουραίων, αριθμός που μπορεί εύκολα και γρήγορα να ξεπεράσει τον ανθρώπινο πληθυσμό καθώς πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
About the Author
Εικόνα admin

admin