Γ.ΚΟΠ : Βιβλίο ταμείου, "λαγοί", συμφέροντα και απειλές

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του iHunt.gr, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση  Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του ταμία της Διοικούσας Επιτροπής της Γ' Κ.Ο.Π, κ. Γεωργίου. 
 
Σημαντικό ρόλο στο να μην γίνει δεκτή η παραίτηση, έπαιξε η παρέμβαση αρκετών μελών της Διοικούσας Επιτροπής της Γ' Κ.Ο.Π.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Γεωργίου (είχε παραιτηθεί μετά την έκτακτη γενική συνέλευση της Γ' Κ.Ο.Π ) είναι ταμίας στον Κυνηγετικό Σύλλογο Πάτρας και είναι αυτός που κατάφερε μέσα χρονικό διάστημα τριάντα ημερών από την ανάληψη των καθηκόντων του, να αποκτήσει η Γ' Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου θεωρημένο βιβλίο ταμείου και να βάλει σε τάξη τα ταμειακά της ομοσπονδίας.
 
Μήπως αυτό που κατάφεραν οι "δοτοί" σε ένα μήνα δεν είναι τόσο δύσκολο αλλά έτσι βόλευε κάποιους να λειτουργούν τα ταμειακά της Γ' Κ.Ο.Π εξυπηρετώντας προσωπικά συμφέροντα; Ίσως για αυτό το λόγο παρότρυναν τους Κυνηγετικούς Συλλόγους για άμεσες εκλογές πριν ολοκληρώσει η Διοικούσα Επιτροπή το ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΘΕΣΕ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ώστε να μην αποκαλυφθούν από τα αποτελέσματα των  ελέγχων για το 2016 και το 2017 που αναμένονται σύντομα.
 
Τελικά βρέθηκε κάποιος, έστω και διορισμένος, άλλωστε στους Κυνηγετικούς Συλλόγους ο ταμίας είναι διορισμένος και δημόσιος υπάλληλος, να κατέχει το αντικείμενο και να γνωρίζει όλες τις πράξεις της αριθμητικής και όχι μόνο την αφαίρεση.
 
Μάλλον ήρθε η ώρα και η εκλεγμένη τριμελής ελεγκτική  επιτροπή να κάνει τη δουλειά της ως οφείλει.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
Υ.Σ Τελικά κ. Χριστοφόρου μήπως δεν προχωρήσατε, ως πρόεδρος της Γ' Κ.Ο.Π, στην εντολή σύνταξης βιβλίου ταμείου γιατί αυτό δεν βόλευε κάποιους που θέλουν "χύμα" τα οικονομικά της Ομοσπονδίας εξυπηρετώντας προσωπικά και οικονομικά συμφέροντα με εταιρείες εντός και εκτός Ελλάδος; Κάποιοι που βλέποντας να τους παίρνουν το χέρι από το μέλι  χρησιμοποιούν σαν "λαγό" πρόεδρο Κυνηγετικού Συλλόγου (αφελή να πω την αλήθεια) να στέλνει απειλές δεξιά και αριστερά;
 
 
About the Author
Εικόνα admin

admin