Κάτασχεση αυτοκινήτου σε λαθροθήρες στην Ηλεία

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφήΑποστολή με emailΑποστολή με email
Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:10 πμ ο θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου Παπαγιάννης Αλέξανδρος και οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες Λάττας Γεώργιος, Μπόρας Παναγιώτης, Βασιλόπουλος Παναγιώτης, Χριστόπουλος Χαράλαμπος και Βασιλόπουλος Κωνσταντίνος κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην ορεινή Ηλεία, εντόπισαν ένα άτομο με αυτοκίνητο το οποίο ακινητοποίησαν και μετά από έλεγχο βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού κυνηγετικό όπλο γεμάτο με 5 φυσιγγια και ένας λαγός.
 
Έγινε προσαγωγή στο Δασαρχείο Πύργου και στην συνέχεια, μαζί με το Δασάρχη Πύργου κ. Παναγιώτη Λάττα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, σύμφωνα με την διαδικασία του αυτοφόρου.
 
Έγινε κατάσχεση του αυτοκινήτου, του όπλου και των φυσιγγίων, καθώς και του θηράματος το οποίο παρέδωσαν, με εντολή του Δασάρχη, οι θηροφύλακες σε Ιδρυμα της Μητρόπολης Ηλείας, για φυλανθρωπικό σκοπό.
 
Το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου ευχαριστεί τον Δασάρχη κ. Λάττα για την άψογη συνεργασία και την βοήθειά του.
 
Συγχαίρει τους θηροφύλακες για την αποτελεσματικότητά τους και το έργο που επιτελούν.
 
Είμαστε σίγουροι ότι, αν υπάρχουν ακόμα, κάποιοι που θεωρούν ότι μπορούν να αψηφούν τους Νόμους, να ΚΛΕΒΟΥΝ τα θηράματα από τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ και να ντροπιάζουν την ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ με την παραβατική συμπεριφορά τους, σύντομα θα ακολουθήσουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης και αυτοί.
About the Author
Εικόνα admin

admin

Facebook Comments Box