Κλωβός προσαρμογής θηραμάτων του ΚΣ Λήμνου

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφήΑποστολή με emailΑποστολή με email
Δελτίο τύπου εξέδωσε ο ΚΣ Λήμνου με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών του κλωβού προσαρμογής θηραμάτων στη θεση Μητρόπολη. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει :
 
"Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου ενημερώνει τα μέλη του ότι ολοκληρώθηκε ο κλωβός προσαρμογής θηραμάτων στη θέση Μητρόπολη. Το έργο αυτό πραγματοποιήθηκε με την αμέριστη συμπαράσταση του Προέδρου της Β΄ΚΟΑ Βερβέρη Ευάγγελο και οικονομική στήριξη της Β’ΚΟΑ την οποία και ευχαριστούμε.
 
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την Διεύθυνση Δασών Λέσβου και ιδιαίτερα τον Δασάρχη Κύριο Κράλη Φώτιο για την παραχώρηση του χώρου του κτήματος στο οποίο πραγματοποιήθηκε το έργο, το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά στην αναβάθμιση και Ανάπτυξη του θηράματος και ιδιαίτερα του φασιανού στη Λήμνο.
 
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους φίλους κυνηγούς που βοήθησαν με προσωπική εργασία στην ολοκλήρωση του έργου.
 
Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τέτοιες δράσεις οι οποίες θα έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη του θηράματος στη Λήμνο."
 
About the Author
Εικόνα admin

admin

Facebook Comments Box