Κοπή πίτας του ΚΣ Αμαρουσίου

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αμαρουσίου η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος έκοψε εθιμοτυπικά και τη βασιλόπιτα. Ο κος Πατούλης αναφέρθηκε στη σημαντική δράση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου χαρακτηρίζοντας τον από τους πιο δραστήριους και σημαντικούς συλλόγους πανελλαδικά. Εξήρε δε το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι κυνηγοί στο φυσικό περιβάλλον καθώς και την άψογη συνεργασία που υπάρχει σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.
 

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δασάρχης Πεντέλης κος Αθανάσιος Ρέπας, ο Δασάρχης Καπανδριτίου κος Ιωάννης Ζιάζιαρης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων και δασοφύλακας του Δασαρχείου Πεντέλης κος Γεώργιος Παπαδιάς, ο κος Βασίλης Κόκκαλης, αντιδήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, με τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Δερμεντζίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου να ευχαριστούν θερμά τους παρευρισκόμενους που αγκάλιασαν την εκδήλωση του συλλόγου. Πέντε τυχεροί κέρδισαν τη δωρεάν έκδοση της γενικής κυνηγετικής τους άδειας για την περίοδο 2019-2020, ενώ πολλοί ακόμα τυχεροί μετά από κλήρωση παρέλαβαν πλούσια δώρα όπως φυσίγγια, κυνηγετικά είδη ρουχισμού κα.
 

About the Author
Εικόνα admin

admin