Λύκος στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης...VIDEO

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφήΑποστολή με emailΑποστολή με email

Το παρακάτω ομολογουμένως ανησυχητικό βίντεο τραβήχτηκε το Σάββατο 5/8/17 στις 21:15 περίπου το βραδάκι ΜΕΣΑ στο χωριό Γαλήνη του Ωραιοκάστρου και δείχνει ένα λύκο να σουλατσάρει άφοβα μέσα στο χωριό !!!

Ναι καλά διαβάσατε και καλά θα δείτε, τον λύκο να περιφέρεται μερικά μόλις μέτρα από τα φωτισμένα σπίτια της Γαλήνης σαν να μην τρέχει τίποτα ακόμα και όταν τον εντόπισε ο συνάδελφος Νεόφυτος Ορφανίδης (ο οποίος τράβηξε και το βίντεο) και γύρισε τους προβολείς του αυτοκινήτου επάνω του !!!
 
 
21:00 η ώρα βράδυ καλοκαιριού είναι πολύ νωρίς, ο κόσμος κυκλοφορεί, παιδιά παίζουν έξω με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό πλέον έπειτα και από την πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε ηλικιωμένη στην Καστοριά !!! Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένα χωριό δεν απέχει σε ευθεία παραπάνω από δέκα χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 
Προφανώς κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, "οικογένειες" και υπολήψεις δεν θίγουμε) προσπαθούν πολύ σκληρά να μας πείσουν και μαζί να πείσουν και τον ανίδεο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων για την περίφημη "σπανιότητα" του λύκου στην χώρα μας. Ευτυχώς ή δυστυχώς για αυτούς το "σπάνιο", "απειλούμενο" και κατά τα άλλα "υπό εξαφάνιση" αντικείμενο των μελετών τους συνεχίζει να τους διαψεύδει με τον καλύτερο τρόπο. Δείτε το βίντεο...
 

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

About the Author
Εικόνα admin

admin

Facebook Comments Box