Μήνυση για λαθροθηρία λαγού από τη Γ' ΚΟΠ

 
Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Δελής Ανδρέας, Μίκος Παναγιώτης, Νέγρης Δημήτριος και Σταμάτης Παναγιώτης, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και περί ώρας 07:00 αντιλήφθηκαν στην περιοχή «Σιβήστα» Κορινθίας κυνηγετικά σκυλιά ράτσας γκέκα να κυνηγούν λαγό.
 
Μισή ώρα μετά εντόπισαν ένα άτομο το οποίο έφερε κυνηγετικό όπλο τύπου καραμπίνα το οποίο κατά τον έλεγχο βρέθηκε γεμάτο με φυσίγγια κατάλληλα για κυνήγι λαγού, ενώ δίπλα του ήταν τα τρία κυνηγετικά σκυλιά τα οποία λίγο πριν είχαν σταματήσει να κυνηγούν και τα οποία παραδέχτηκε ότι ήταν δικά του.
 
Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του στο Δασαρχείο Ξυλοκάστρου για παράνομη θήρα είδους σε ημέρα που δεν επιτρέπεται το κυνήγι του, ενώ κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο, οκτώ φυσίγγια και η άδεια θήρας όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.
 
Υ.Σ Δεν υπάρχει ράτσα γκέκας. Προφανώς κάποια ράτσα ιχνηλάτη θα ήταν. Λίγη προσοχή περισσότερη από τους συντάκτες της Γ' ΚΟΠ.....
About the Author
Εικόνα admin

admin