ΟΙ κλασικοί αγώνες ΑΚΙ είναι πραγματικότητα

Ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος πάντα αρωγός στις προσπάθειες των Ομίλων υπό την αιγίδα του, παρείχε κάθε δυνατή υποστήριξη, ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να έρθουν οι Κλασικοί Αγώνες & στην Ελλάδα. Οι Αγώνες αυτοί είναι θεσμοθετημένοι εδώ και πολλές δεκαετίες στα Κυνολογικά ανεπτυγμένα Ευρωπαϊκά κράτη.

Οι Κλασικοί Αγώνες Επιδείξεων πραγματοποιούνται σε χώρους που δεν υπάρχει άγριο θήραμα & οι σκύλοι παρουσιάζονται σε ένα τύπο Αγώνα που ιδιαίτερη σημασία έχει η εκπαιδευσιμότητα
& το στιλ της Φυλής. Έτσι όλοι οι κυνόφιλοι εν μέσω οικονομικής κρίσης θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά όλους τους σκύλους που εκπροσωπούν την χώρα μας στο εξωτερικό, αλλά & που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα, χωρίς να διανύουν πολλά χιλιόμετρα.

Μόλις τρεις ημέρες πριν, είχαμε την χαρά & την τιμή να βραβεύσουμε σε μία εκδήλωση που οργανώσαμε για τον σκοπό αυτό, τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Σωκράτη Φάμελλο, ένα πολιτικό έξυπνο & γνώστη των θεμάτων του χαρτοφυλακίου του. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εκεί, μας προανήγγειλε την υπογραφή Υπουργικής Απόφασης που θα αφορούσε στους Κλασικούς ΑΚΙ & τελικά η υπόσχεσή του έγινε πράξη μόλις μετά από δύο ημέρες, δίνοντας ένα αίσιο τέλος στις μακροχρόνιες προσπάθειές μας.

Σαν Δ.Σ. του ΚΟΕ δείξαμε για ακόμα μία φορά πως είμαστε δίπλα στα Μέλη μας, στηρίζοντας με όλες μας τις δυνάμεις κάθε κυνοφιλική προσπάθεια που ως στόχο της έχει την ανάπτυξη της οργανωμένης Κυνοφιλίας. Οι πρόσφατες επιτεύξεις των επιδιώξεών μας έδειξαν ότι όταν δουλεύουμε ενωμένοι για τους κοινούς στόχους μας, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά, προς όφελος των αγαπημένων μας συντρόφων !

 

 

About the Author
Εικόνα admin

admin