Όταν η λαθροθηρία ξεπερνάει κάθε όριο.....

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, τα άγρια ζώα έχουν γεννήσει και προσπαθούν να μεγαλώσουν τα μικρά τους, αλλά κάποιοι ασυνείδητοι χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και κυνηγετικής παιδείας  διενεργούν ''κυνήγι'' με σκύλους και θανατώνουν αγριόχοιρους ανεξαρτήτως ηλικίας και εποχής.
 
Έτσι συνέβη και στη προκειμένη περίπτωση στη Δυτική Ευρυτανία όπου οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Δ' ΚΟΣΕ  Ντάλλας Αθανάσιος, Παπακωστόπουλος Ιωάννης, Σιταράς Κων/νος και Τρίγγος Παναγιώτης εκτελώντας τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Νεοχωρίου του Δήμου Αγράφων 2 λαθροθήρες να κυνηγούν αγριόχοιρους.
 
 
Στη προσπάθειά τους να τους πλησιάσουν εκείνοι τους αντιλήφθησαν και έκρυψαν τα όπλα και τα θηράματα, και προσποιήθηκαν πως κάνουν εκπαίδευση στους σκύλους τους.
 
Οι Θηροφύλακες τους άφησαν να αποχωρήσουν και άρχισαν να ψάχνουν για τα όπλα και πιθανόν θηράματα. Έπειτα από ώρες αναζήτησης εντόπισαν τα πειστήρια της παράνομης θήρας: 2 κυνηγετικά όπλα, αλλά ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα: εντόπισαν δίπλα στα όπλα και 2 νεκρούς αγριόχοιρους ο ένας εκ των οποίων ήταν ηλικίας λίγων μηνών(στο μέγεθος μιας γάτας).
 
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. 
 
H συντακτική ομάδα του iHunt.gr
 
About the Author
Εικόνα admin

admin