Π. Δρούγας : Να ορισθεί άμεσα Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή στην Γ' ΚΟΠ

 
Με την αποστολή του πορίσματος του ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Γ' Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσουν στον αρμόδιο εισαγγελέα Πατρών, όπως είναι φυσικό έχει προκληθεί αναστάτωση στους κυνηγούς της Πελοποννήσου και όχι μόνο. Το iHunt στην προσπάθεια που κάνει να φωτίσει τις σκοτεινές πλευρές αυτής της ιστορίας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας κ. Παντελή Δρούγα. Εϊπε ο κ. Δρούγας :
 
“Μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης του ελέγχου στην Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου ο κυνηγετικός κόσμος της Μεσσηνίας και όχι μόνο, έχει αποκτήσει γνώση και κρίση και δεν μπορεί πλέον κανείς να τον εμπαίζει.
 
Με την αποστολή του πορίσματος στον αρμόδιο εισαγγελέα Πατρών ευελπιστούμε ότι θα απαγγελθούν κατηγορίες εκεί όπου πρέπει και η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της.
 
Επιπλέον, είμαστε σε αναμονή για τον έλεγχο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση του 2016. Έναν έλεγχο για τον οποίο κωλυσιεργεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση  και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
 
Είναι υποχρέωση της Αποκεντρωμένης διοίκησης να προβεί ΑΜΕΣΑ στον ορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής ώστε να ηρεμήσει η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί και να οδηγηθεί η Γ’ ΚΟΠ με ηρεμία σε Γενική Συνέλευση και εκλογές.
 
Μια γενική συνέλευση που έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα, γιατί η γενική συνέλευση είναι το θεσμικό εργαλείο για την ενημέρωση των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας. 
 
Όμως το τωρινό Διοικητικό Συμβούλιο εκτός από το καταστατικό δεν στηρίζει ούτε τα θεσμικά όργανα."
 
 
About the Author
Εικόνα admin

admin