Την πίτα τους έκοψαν οι κυνηγοί του Δήμου Πύλης

Την πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ο Κυνηγετικός Σύλλογο Πύλης, ταβέρνα του Χρ. Σαρκατζή στο Παλαιομονάστηρο, παρουσία  των επικεφαλής του Δ.Σ., αρκετών του μελών, αλλά & επίσημων καλεσμένων.
 
Την πίτα ευλόγησε & έκοψε ο Αρχιερατικός Πύλης πατήρ Δημ. Κατασαρός, συνεπικουρούμενος του πατέρος Βασ. Νάκου, οι οποίοι ευχήθηκαν τα “Χρόνια τους Πολλά” & να έχουν οι κυνηγοί μας υγεία & επιτυχίες, ενώ θα πρέπει να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλειά τους & να είναι φύλακες της φύσης & του δάσους.
 
Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημ. Λαμπρογεώργος ευχαρίστησε μέλη & επισήμους για την παρουσία τους, ευχήθηκε τα “Χρόνια Πολλά”, ευχαρίστησε τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες για το έργο που προσφέρουν & κάλεσε τα μέλη του Συλλόγου να δώσουν βροντερό “παρών” στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου, τον ετήσιο χορό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου.
 
Ο Αντ/ρχος Οικονομικών κ. Θαν. Κωστάκης, ευχήθηκε & αυτός με την σειρά του “Χρόνια Πολλά, υγεία & οικογενειακή ευτυχία”, μεταφέροντας ταυτόχρονα τους χαιρετισμούς του Δημάρχου κ. Κ. Μαράβα.
 
Το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε δωρεάν Γενική άδεια θήρας για την επόμενη χρονιά, προσφορά του Συλλόγου, σημάδεψε & πέτυχε το μέλος Απ. Τριανταφύλλης.
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παλ/ρου κ. Θ. Μπουτζιώλης, ο κ. Στέργιος Συρταδιώτης Πρ/νος Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, ο κ. Γιάννης Τίρχας, μέλος του του Δ.Σ. της Ζ’ ΚΟΘ, ο κ. Νικ. Μάνιος επόπτης Θήρας Τρικάλων, ο κ. Δημ. Παππάς βοηθός επόπτη Θήρας, οι θηροφύλακες κ.κ. Βασ. Μπέκος & Σάκης Τριμίντζιος, καθώς & ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Τρικάλων κ. Ν. Ζιώγας.
 
 
About the Author
Εικόνα admin

admin