Τσιρώνης: Σε 30 ημέρες θα επανέλθει το νομοσχέδιο για τα αδέσποτα

«Το νομοσχέδιο θα επανέλθει σε 30 ημέρες με τις αναγκαίες διευκρινίσεις και διορθώσεις όπου κρίνεται απαραίτητο» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, αναφερόμενος στο σχέδιο νόμου για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα, που αποσύρθηκε σήμερα το πρωί. 
 
Παράλληλα, ο κ. Τσιρώνης είπε πως «η μέχρι τώρα συμμετοχή των πολιτών στη διαβούλευση, απέδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον για την ευζωία των ζώων συντροφιάς και τους ευχαριστώ για αυτό». Πρόσθεσε ότι «οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου διασφαλίζουν τη διαφάνεια, την νομιμότητα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν για τη χώρα μας από τις ευρωπαϊκές συμβάσεις» που όπως τόνισε, έχουν γνώμονα "πάντα την εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων συντροφιάς και την αρμονική συνύπαρξη με το ανθρώπινο στοιχείο".
 
Real
About the Author
Εικόνα admin

admin

1 Response to "Τσιρώνης: Σε 30 ημέρες θα επανέλθει το νομοσχέδιο για τα αδέσποτα"

Εικόνα Filippos - Fil

Filippos - Fil

Πέμ, 29/03/2018 - 18:55

Ο άνθρωπος πέρα από ανίκανος είναι μοχθηρός. Μην περιμένετε κάτι καλύτερο. Απορώ γιατί έχουν και κρατάνε έναν τόσο μα τόσο ανίκανο υπουργό.
Η απαράδεκτη - ηλίθια δήλωσή του "πληρώνεις για το παπάκι, πληρώνεις για το αυτοκίνητο, γιατί να μην πληρώσεις και για το σκυλί σου", δείχνει το μέγεθος της βλακείας του.