Βράβευση της θηροφυλακής της Δ' ΚΟΣΕ από την Περιφέρεια Αττικής

Παρουσία πολλών ανώτατων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας πραγματοποιήθηκε εχθές στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών βράβευση των εθελοντικών οργανώσεων που συμμετείχαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στη Βόρεια Αττική αλλά στην βοήθεια που παρείχαν στις φονικές πλημμύρες της Δυτικής Αττικής. Μεταξύ αυτών των οργανώσεων δεν μπορούσε να λείψει η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Δ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος.

Οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ' ΚΟΣΕ συμμετείχαν ενεργά και στην κατάσβεση των πυρκαγιών αλλά και στην παροχή βοήθεια στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα. 

Έτσι η Περιφερειάρχης Αττικής κα. Δούρου, θέλοντας να τιμήσει την Ομοσπονδιακή Θηροφύλακή της Δ' ΚΟΣΕ βράβευσε τον Πρόεδρό της κ. Νίκο Σταθόπουλο και τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα κ.Αλέκο Κόκκαλη. Την βράβευση εκ μέρους της κας Δούρου έκανε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κα Τσούπρα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που βραβεύεται η Θηροφυλακή της Δ' ΚΟΣΕ για το έργο της από την Περιφέρεια Αττικής.

H Συντακτική Ομάδα του iHunt.gr

Διαβάστε ακόμη : Καραβάνι αλληλεγγύης για τους κατοίκους της Μάνδρας από τη Δ' ΚΟΣΕ...VIDEO

About the Author
Εικόνα admin

admin