Υπό έλεγχο η άδεια θήρας του Προέδρου της Γ' ΚΟΠ στον ΚΣ Πάτρας

Σάλος στο χθεσινό Διοικητικό συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάτρας αφού αποφασίστηκε δια πυρός και σιδήρου να εξεταστεί το αν μπορεί να εκδώσει άδεια θήρας στον Κυνηγετικό Σύλλογο Πάτρας ο  Πρόεδρος της Γ' ΚΟΠ κ. Χριστοφόρου  ο οποίος διαμένει και εργάζεται στην ΑΜΑΛΙΑΔΑ και όχι στην Πάτρα.
 
Στο χθεσινό συμβούλιο του ΚΣ Πάτρας συζητήθηκε το θέμα μετά από έγγραφη καταγγελία μέλους του ΚΣ Πάτρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί κυνηγοί του ΚΣ Πάτρας έχουν μεταφέρει τις επιφυλάξεις τους για το θέμα αυτό σε όλα τα μέλη του ΔΣ του ΚΣ Πάτρας.
 
Τα περισσότερα  μέλη ΔΣ του ΚΣ Πάτρας εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους αν είναι νόμιμο αλλά και ηθικό να εκδώσουν άδεια θήρας στον κ. Χριστοφόρου από τη στιγμή που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι μένει και εργάζεται στην ΑΜΑΛΙΑΔΑ. Τελικά κάποια μέλη αποχώρησαν από τη συνεδρίαση διαμαρτυρόμενα και τα υπόλοιπα αποφάσισαν να ζητήσουν από το Δασαρχείο το αυτονόητο. Αυτό δηλαδή που γίνεται από κάθε δημόσια αρχή για να επιβεβαιωθεί το μόνιμο της κατοικίας. Τη διεύθυνση που δηλώνει ο κ. Χριστοφόρου στη φορολογική του δήλωση.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι σε αντίστοιχη περίπτωση όταν ο τότε πρόεδρος κ. Παπαγεωργόπουλος πήρε μετάθεση στην Κάρπαθο, ζητήθηκε από την Γ΄ΚΟΠ βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και αντίγραφο φορολογικής δήλωσης (ο κ. Παπαγεωργόπουλος προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα  και στη Γ' ΚΟΠ αλλά και στον ΚΣ Πάτρας) με πρωτεργάτη τον κ. Χριστοφόρου που ήθελε διακαώς να κάτσει στην προεδρική καρέκλα.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι για να κατέχει κάποιος αξίωμα στο ΔΣ της Γ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας απαιτείται να είναι κυνηγός και να εκδίδει άδεια θήρας στην έδρα  της ομοσπονδίας, δηλαδή στην Πάτρα.
 
Σημαντικός ο ρόλος λοιπόν του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάτρας στη διασφάλιση της νομιμότητας που οφείλει να εξασφαλίσει. Κάτι που πιστεύουμε ότι θα κάνει. 
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
About the Author
Εικόνα admin

admin