Αρχική iHunt.gr Contour-ContourROAM2 – Η καμερα για το κυνηγι

Contour-ContourROAM2 – Η καμερα για το κυνηγι

από iHunt Team
ROAM2GROUP

demobanner

 Η ContourROAM2, είναι το νέο μοντέλο της εταιρείας Contour και αποτελεί αναβάθμιση του δημοφιλούς μοντέλου ROAM. Η νέα ROAM2 διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά που ανέδειξαν την Contour ROAM σε best seller της αγοράς ενώ παράλληλα ενσωματώνει σημαντικές αναβαθμίσεις. Η κάμερα Contour ROAM2 είναι ο πιο απλός και στυλάτος τρόπος για την εγγραφή βίντεο δράσης. Διαθέτει χρήσιμες λειτουργίες, όπως δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD σε 4 διαφορετικές αναλύσεις, διακόπτη άμεσης εγγραφής (Instant On-Record), ευρυγώνιο φακό με δυνατότητα περιστροφής 270 μοιρών καθώς και καταδείκτη laser που υποδεικνύει το σημείο που στοχεύει η κάμερα. Έτσι ο χρήστης έχει όλα όσα χρειάζεται σε μια μικρή και εύχρηστη κάμερα.

Επιπλέον η Contour ROAM2 είναι αδιάβροχη και διατίθεται σε 3 πανέμορφα χρώματα. Με την χρήση της Contour ROAM2 η καταγραφή βίντεο δράσης δεν μπορεί να γίνει με πιο εύχρηστο και εύκολο τρόπο. Διακόπτης άμεσης ενεργοποίησης εγγραφής (Instant On-Record) με ασφάλεια .Η κάμερα Contour+2 δεν διαθέτει διακόπτη on/off. Αντ? αυτού διαθέτει διακόπτη που ενεργοποιεί / απενεργοποιεί άμεσα την εγγραφή του βίντεο εξασφαλίζοντας ότι ο χρήστης ξέρει πάντα αν η κάμερα καταγράφει ή όχι.

Επίσης ο διακόπτης διαθέτει ασφάλεια ώστε να κλειδώνει στην θέση που επιθυμεί ο χρήστης.Καθώς για πολλούς χρήστες το στυλ μετράει, η κάμερα Contour ROAM2 είναι διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά ζωντανά χρώματα (μπλε, κόκκινο και μαύρο), για να επιλέξετε αυτό που σας εκφράζει καλύτερα. 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS).Έπειτα από απαίτηση αρκετών χρηστών της κάμερας Contour ROAM, η Contour ROAM2 διαθέτει λειτουργία καταγραφής βίντεο και σε ανάλυση 720p στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να καταγράψετε βίντεο απίστευτης ποιότητας ακόμα και στα σπορ με περισσότερη και έντονη δράση. Αδιάβροχη .Η Contour ROAM2 είναι αδιάβροχη σε βάθος έως 1 μέτρο.

Το περίβλημα της κάμερας προστατεύει αεροστεγώς τον εσωτερικό μηχανισμό της κάμερας επιτρέποντας να καταγράψετε βίντεο HD, σε συνθήκες βροχής ή χιονιού χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Όσον αφορά τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, που απαιτούν την χρήση της κάμερας μέσα στο νερό όπως στο ψαροντούφεκο, στις καταδύσεις ή στο wakeboard, διατίθεται αδιάβροχη θήκη που σας επιτρέπει να καταδυθείτε με την κάμερα σας σε βάθος έως και 60 μέτρων. Εργονομικός Σχεδιασμός.Η εταιρεία Contour έχει κερδίσει βραβεία για τον εργονομικό σχεδιασμό των προϊόντων της. Η Contour ROAM2 διατηρεί την πετυχημένη συνταγή με τον σχεδιασμό χαμηλού προφίλ που διακρίνει όλες τις κάμερες Contour.Πολλαπλές Χρήσεις

Η κάμερα Contour ROAM 2 είναι έτοιμη να σας ακολουθήσει σε κάθε σας περιπέτεια. Είναι συμβατή με όλες τις βάσεις Contour δίνοντας σας πολλές επιλογές για την γωνία και τον τρόπο εγγραφής που θα επιλέξετε. Επιπλέον χάρη στον περιστρεφόμενο φακό 270 μοιρών δεν έχει σημασία ο τρόπος που θα τοποθετήσετε την κάμερα. Απλά περιστρέψτε τον φακό και με την βοήθεια του καταδείκτη laser θα βρείτε γρήγορα την ιδανική θέση για την τέλεια λήψη. Καταδείκτης Laser.Η ContourROAM2 διαθέτει και την κλασική πλέον λειτουργία του καταδείκτη laser που σας βοηθά να ευθυγραμμίσετε την κάμερα υποδεικνύοντάς σας το ακριβές σημείο που στοχεύει η κάμερα, έτσι ώστε να πετύχετε την τέλεια γωνία λήψης σε κάθε σας εγγραφή.

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.Καταγράψτε έως 3.5 ώρες βίντεο σε ανάλυση HD. Χάρη στον διακόπτη άμεσης εγγραφής η κάμερα Contour ROAM 2 δεν διαθέτει λειτουργία standby έτσι ώστε να καταναλώνει ρεύμα χωρίς λόγο. Αντ? αυτού χρησιμοποιεί την μπαταρία μόνο κατά την διάρκεια εγγραφής εξοικονομώντας πολύτιμη ενέργεια για την καταγραφή των περιπετειών σας. Καλώδιο: καλώδιο USB Μπαταρία: δυνατότητα καταγραφής έως 3.5 ωρών,.

Διαθέτει διακόπτη άμεσης εγγραφής (Instant-On Record Switch) για εξοικονόμηση ενέργειας και ευκολία στην χρήση. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται: Contour ROAM2. Κάρτα Micro SD (4GB). Βάση στήριξης Profile. Περιστρεφόμενη βάση στήριξης για επίπεδες επιφάνειες. Καλώδιο USB 2.0.

 

 
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα