Αρχική iHunt.gr Δ. Παντελάκης : Το Δ.Σ της ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη…VIDEO

Δ. Παντελάκης : Το Δ.Σ της ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το ΔΣ της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα περισσότερα μεγάλα προβλήματα που έχουν οι σύλλογοι της Θεσσαλονίκης και δημιουργούν αντπαλότητες που μεγαλώνουν χρόνο με το χρόνο, σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Δημήτρης Παντελάκης σε video που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Δείτε το video…

Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που προσπαθεί να λύσει το ΔΣ της ΚΟΜΑΘ. Το μεγάλο πρόβλημα   ήταν η αποχώρηση των κυνηγετικών συλλόγων της Θράκης από την Γενική Συνέλευση που με αυτό τον τρόπο δήλωσαν την αντίθεσή τους στην πληρωμή πρόσθετης εισφοράς που ζητήθηκε για αγορά αυτοκινήτων για τη θηροφυλακή.

Τελικά αυτό που αποφάσισε το ΔΣ της ομοσπονδίας ήταν η αναστολή της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης για είσπραξη πρόσθετης εισφοράς για αγορά αυτοκινήτων με δικαιολογία την ….πανώλη των χοίρων (;;;;;;).

Νίκος Κατσιγιαννίδης για το iHunt.gr

Υ. Σ. 1 : Τα μαχαίρια…έγιναν χατζάρια στην ομοσπονδία για τις δωροεπιταγές του Μασούτη.

Υ.Σ. 2 :Σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλη βόμβα θα σκάσει τις επόμενες εβδομάδες στην ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ που μπορεί να φέρει αλλαγές στο ΔΣ της Ομοσπονδίας.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα