Αρχική iHunt.gr Πρόγραμμα διαχείρισης κορακοειδών από τον Κ.Σ. Αμαλιάδας

Πρόγραμμα διαχείρισης κορακοειδών από τον Κ.Σ. Αμαλιάδας

από iHunt Team
πρόγραμμα διαχείρισης κορακοειδών

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Tο Δ.Σ. του Κυν. Συλλόγου Αμαλιάδας, για πρώτη φορά φέτος, με απόφασή του, ξεκινά σε συνεργασία με όλα τα μέλη του συλλόγου, πρόγραμμα διαχείρισης κορακοειδών.

SVESTONOF
Πρόγραμμα διαχείρισης κορακοειδών

Συγκεκριμένα από σήμερα και μέχρι τις 29/02/2024 για κάθε 10 ΖΕΥΓΗ ΠΟΔΙΩΝ από κορακοειδή (των οποίων η θήρα επιτρέπεται νόμιμα) που θα παραδίδει στα γραφεία του συλλόγου ο κάθε κυνηγός, θα παίρνει ως ανταμοιβή 1 κουτί φυσίγγια για κυνηγετική χρήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Έλεγχος των κορακοειδών : Ένα κουτί φυσίγγια για 10 ζεύγη θηρευμένων κορακοειδών

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από το Δ.Σ. του συλλόγου έπειτα από συνεχόμενα παράπονα κυνηγών μελών του συλλόγου μας, αλλά και από αγρότες καλλιεργητές και πτηνοτρόφους πως οι πληθυσμοί των κορακοειδών (καρακάξα, κάργια και κουρούνα) έχει αυξηθεί δραματικά με αποτέλεσμα τα τελευταία να προκαλούν ζημιές πέραν από τις καλλιέργειες ΚΑΙ στους πληθυσμούς των ενδημικών θηραμάτων κάνοντας επιθέσεις κατά κύριο λόγο στα αυγά αλλά και στα μικρά/νεοσσούς κάθε Άνοιξη.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα