Αρχική iHunt.gr Διαμαρτυρία ακτιβιστών της Animal Save : «Οι κτηνοτρόφοι κακοποιούν τα ζώα»…VIDEO

Διαμαρτυρία ακτιβιστών της Animal Save : «Οι κτηνοτρόφοι κακοποιούν τα ζώα»…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τα μέλη της ομάδας, κρατώντας πλακάτ που έγραφαν «τα ζώα δεν είναι εμπόρευμα» και «κάθε ζώο αντιστέκεται στη σφαγή του», δήλωσαν την αντίθεσή τους στην έκθεση, που παρουσιάζει «αποτελεσματικότερους τρόπους κακοποίησης»

SVESTONOF

Διαμαρτυρία ενάντια στην κακοποίηση των ζώων πραγματοποίησαν μέλη της ομάδας ANIMAL SAVE THESSALONIKI έξω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιείται η κλαδική έκθεση Zootechnia.

Τα μέλη της ομάδας, κρατώντας πλακάτ που έγραφαν «οι κτηνοτρόφοι κακοποιούν τα ζώα», «τα ζώα δεν είναι εμπόρευμα» και «κάθε ζώο αντιστέκεται στη σφαγή του», δήλωσαν την αντίθεσή τους στην έκθεση που παρουσιάζει «αποτελεσματικότερους τρόπους κακοποίησης».

Θεωρούν ότι η κλιματική αλλαγή έχει προκαλέσει ζητήματα κι ότι ο κλάδος της κτηνοτροφίας εκμεταλλεύεται τα ζώα και «δεν χωράει αυτός ο κλάδος στο μέλλον μας».

Πηγή :https://www.voria.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα