Αρχική iHunt.gr Διάσωση ζαρκαδιού από τον Κ.Σ. Κοζάνης

Διάσωση ζαρκαδιού από τον Κ.Σ. Κοζάνης

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Εχθές το απόγευμα, κυνηγός μέλος του Συλλόγου, μας ενημέρωσε για τραυματισμένο ενήλικο αρσενικό ζαρκάδι στο ύψος του στρατοπέδου “ΡΩΜΑΝΕΛΗ” λίγο πριν την κοινότητα Δρεπάνου.

Αν και εκτός υπηρεσίας, επιλήφθηκε άμεσα ο θηροφύλακας Δημήτριος Μπουνόβας που διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε παρόμοια περιστατικά.

Με συντονισμένες ενέργειες με το Δασαρχείο Κοζάνης και το Τμήμα Τροχαίας που διευθέτησε την κυκλοφορία των οχημάτων, απομακρύνθηκε το τραυματισμένο ζώο με ασφάλεια μέχρι να του παρασχεθεί κτηνιατρική βοήθεια από κτηνίατρο συνεργαζόμενο με την οργάνωση “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ”.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, να επιστήσουμε την προσοχή των οδηγών που κινούνται στο οδικό δίκτυο Κοζάνης – Πολυμύλου για την πολύ συχνή παρουσία αγριόχοιρων. Μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγράφηκαν περισσότερες από δέκα σφοδρές συγκρούσεις.

Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα