Αρχική iHunt.gr Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών για τα αγριογούρουνα : «Θα θρηνήσουμε θύματα»

Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών για τα αγριογούρουνα : «Θα θρηνήσουμε θύματα»

Ο κ. Δανιηλίδης από τον Αύγουστο του 2022 είχε ενημερώσει με επιστολή του τους δικαστικούς λειτουργούς για τη σοβαρότητα της κατάστασης

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, για την παρουσία 9.000 αγριογούρουνων στην πόλη που πλέον γίνεται ανεξέλεγκτη. Όπως τόνισε, αν σκεφτεί κανείς ότι αυτά γεννούν ανά 6 με 7 μήνες, με πρόχειρους υπολογισμούς, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα φτάσουν τις 40.000.

Ο κ. Δανιηλίδης, τις προηγούμενες ημέρες έδωσε για το θέμα συμπληρωματική κατάθεση στο Πταισματοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη από τον Αύγουστο του 2022 είχε ενημερώσει με επιστολή του τους δικαστικούς λειτουργούς για τη σοβαρότητα της κατάστασης σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των κατοίκων, την ομαλότητα της κυκλοφορίας αλλά και τον κίνδυνο ατυχήματος.

Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών στάθηκε ιδιαίτερα στον θάνατο δύο ανθρώπων στον δρόμο του Κιλκίς, όταν πετάχτηκαν μπροστά στο αυτοκίνητό τους αγριογούρουνα, καθώς και στο γεγονός ότι ανενόχλητα κάνουν βόλτες στον περιφερειακό δρόμο, στα Πεύκα, στην Τριανδρία, όταν κινούνται ακόμα και ασθενοφόρα, ζητώντας άμεσα να αντιμετωπιστεί το ζήτημα.

Πηγή: ΕΡΤ


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα