Αρχική iHunt.gr Δουλεύουν πυρετωδώς οι Κυνηγετικές Οργανώσεις στα προγράμματα ΑΡΤΕΜΙΣ

Δουλεύουν πυρετωδώς οι Κυνηγετικές Οργανώσεις στα προγράμματα ΑΡΤΕΜΙΣ

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η Κυνηγετική περίοδος 2022-2023 έληξε και στο γραφείο μας κατέφθασαν τα βιολογικά δείγματα για ταξινόμηση. Το Πρόγραμμα ΑΡΤΕΜΙΣ είναι ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα των Κυνηγετικών Οργανώσεων. Ευχαριστούμε όλους τους κυνηγούς των νησιών του Αρχιπελάγους (Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία) που παρέδωσαν στους θηροφύλακες και το επιστημονικό προσωπικό δείγματα.

SVESTONOF

Το ΑΡΤΕΜΙΣ ΙΙ είναι ένα πρόγραμμα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας και ερευνά τη δομή των πληθυσμών των θηραματικών ειδών στη χώρα μέσω της καταγραφής της ηλικίας και του φύλου τους. Τα βιολογικά δείγματα συλλέγονται από τους Ομοσπονδιακούς θηροφύλακες κάθε επικράτειας κατά τον έλεγχο του κυνηγού, συγκεντρώνονται, ταξινομούνται από τους Πυρήνες και Επιστημονικούς συνεργάτες κι έπειτα στέλνονται για επεξεργασία στην επιστημονική ομάδα του προγράμματος στη Δράμα.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα