Αρχική iHunt.gr DRAGON’S BREATH: Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα φυσίγγια για λειόκανα….VIDEO

DRAGON’S BREATH: Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα φυσίγγια για λειόκανα….VIDEO

από iHunt Team
hqdefault

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Δείτε στο βίντεο μια επίδειξη των φυσιγγίων DRAGON’S BREATH – Ανάσα του Δράκου – σε διαμέτρημα 12 gauge που προορίζονται για λειόκανα ….. Όπως θα δείτε όπου εκτοξεύονται αυτά τα «ειδικά» φυσίγγια προκαλούν φωτιά …. ακόμα και στα ρούχα!
 
Tα Dragons Breath είναι πολύ «επικίνδυνα» φυσίγγια διαμετρήματος 12 gauge που βασίζονται σε μια πρόσμιξη ζιρκονίου, τα οποία όταν πυροδοτούνται από ένα λειόκαννο προκαλούν κάτι…σαν πυροτέχνημα σε μια απόσταση περίπου 5 μέτρων (20 πόδια) και είναι πολύ επικίνδυνα γιατί μπορεί να προκαλέσουν πολύ εύκολα εμπρησμό σε διάφορα φυσικά περιβάλλοντα.
 
fc73fa5ca0d8b74168a15cd0451d579c
 
 
Αν και έχει λίγες τακτικές και καθόλου σκοπευτικές εφαρμογές, το οπτικό αποτέλεσμα που παράγεται είναι πολύ εντυπωσιακό, παρόμοιο με ενός μικρού φλογοβόλου. Τα Dragons Breath είναι ακριβά σε σχέση με άλλα φυσίγγια και κοστίζουν πάνω  από 5 δολάρια ανά τεμάχιο. Επειδή είναι πολύ χαμηλής ισχύος δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ημιαυτόματα όπλα γιατί τα αέρια δεν παράγουν αρκετή ενέργεια η οποία να βοηθά την έξοδο και την εισαγωγή νέου φυσιγγίου στη θαλάμη. Ένας πρόσθετος λόγος για χρήση μόνο σε χειροκίνητα όπλα είναι το γεγονός ότι κάθε φυσίγγιο μετά την πυροδότηση προκαλεί τουλάχιστον μια μικρή φλόγα για 3 με 5 δευτερόλεπτα. Αυτό θα προκαλούσε κίνδυνο σε ημιαυτόματο όπλο αν ένα φυσίγγιο είχε ακόμα φλόγα και έπρεπε να βγει έξω από το όπλο με σίγουρα άσχημες συνέπειες για τον χειριστή.
 

SVESTONOF
Τα φυσίγγια DRAGON’S BREATH έχουν απαγορευτεί σε πολλές χώρες λόγω του κινδύνου της πυρκαγιάς.
 
Πηγή : http://www.guns-gr.com/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα