Αρχική iHunt.gr Εγκύκλιος Υπουργείου Εσωτερικών : Αναστέλλεται η εφαρμογή του νόμου για αποστολή δείγματος DNA ή στείρωσης

Εγκύκλιος Υπουργείου Εσωτερικών : Αναστέλλεται η εφαρμογή του νόμου για αποστολή δείγματος DNA ή στείρωσης

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα διευκρινίζεται ότι ο νόμος για τα δεσποζόμενα ζώα που επιβάλει αποστολή δείγματος ή στείρωση θα ξεκινήσει όταν τεθεί σε λειτουργία το Εργαστήριο Φύλαξης και Ανάλυσης Γενετικού Υλικού Ζώων Συντροφιάς του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Μάλιστα επισημαίνει ότι θα εκδοθεί νέα σχετική διαπιστωτική απόφαση του αρμόδιου Υπουργού όταν το εργαστήριο τεθεί σε λειτουργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Κ.Σ.Ε. : Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα

Όποτε όλα τα άλλα που γράφονται και λέγονται ακόμη και από κυνηγετικές οργανώσεις και λοιπούς “φορείς” που βιάστηκαν να θέσουν και συγκεκριμένες ημερομηνίες που θα αρχίσουν να επιβάλλονται οι ποινές, είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.

Δείτε την εγκύκλιο :

Screenshot 2023 05 04 at 17.39.41


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα