Αρχική iHunt.gr Έκοψε την πίτα η ΚΣΕ και η Δ’ ΚΟΣΕ

Έκοψε την πίτα η ΚΣΕ και η Δ’ ΚΟΣΕ

από iHunt Team

demobannerΣε μια μικρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022 έκοψαν την πίτα τους η Δ’ΚΟΣΕ και η ΚΣΕ. Μια εκδήλωση που λόγω των μέτρων για τον κορωνοιό δεν πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα δυο χρόνια και ήταν πάντα η ευκαιρία να συναντηθούν οι πολιτικοί με τους κυνηγούς. Ελπίζουμε από του χρόνου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή και να έχει την λαμπρότητα που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Παρουσία του Προέδρου της ΚΣΕ κ. Αραμπατζή, του Προέδρου της Δ’ΚΟΣΕ κ. Σταθόπουλου, του Πρόεδρου της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ. Πολυχρόνη, του Προέδρου της Ε’ ΚΟΗ κ. Παπαγρηγορίου, του Προέδρου της Ζ’ΚΟΘ κ. Μπαλατσού, του Προέδρου της Γ’ΚΟΠ κ. Γραμματσούλια, μέλη των διοικητικών συμβουλίων, επιστημονικών συνεργατών από τις κυνηγετικές ομοσπονδίες  αλλά και θηροφύλακες κόπηκε η πίτα και δόθηκαν ευχές για μια ακόμη καλύτερη κυνηγετική χρονιά.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.grPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα