Αρχική iHunt.gr Ελάφια μπήκαν στο Μενίδι για να γλιτώσουν από τους λύκους

Ελάφια μπήκαν στο Μενίδι για να γλιτώσουν από τους λύκους

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Πολύ συχνές πλέον οι επισκέψεις ελαφιών εντός του οικιστικού ιστού σε μια προσπάθεια να γλυτώσουν από την αυξανόμενη αρπακτικότητα των λύκων. Τα ελάφια στο βουνό κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από την ανεξέλεγκτη πλέον αυξηση του πληθυσμού των λύκων και αυτός είναι ο λόγος που ριψοκινδυνευουν και πλησιάζουν κατοικημένες περιοχές. Αν δεν παρθούν μέτρα και μάλιστα σύντομα για την διαχείριση και μείωση του πληθυσμού των λύκων, σε λίγα χρόνια τα ελάφια θα αποτελούν ανάμνηση.

Ελάφια «έκοβαν» βόλτες στο κέντρο της πόλης του Μενιδίου, με τους κατοίκους να αποθανατίζουν τις στιγμές της παρουσίας του.

Μία έκπληξη περίμενε το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουλίου τους κατοίκους της περιοχής των Αχαρνών.

Συγκεκριμένα, τρία μεγάλα ελάφια, κατέβηκαν από την Πάρνηθα και έκαναν βόλτες στην περιοχή του Μενιδίου, με τους κατοίκους να αποθανατίζουν τις στιγμές της παρουσίας τους.

Η «απόφαση» των ελαφιών να κατεβούν στην πόλη δεν αποτελεί θέμα συζήτησης στην περιοχή των Αχαρνών καθώς είναι κάτι που συμβαίνει συχνά καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η παρέα των ελαφιών αφού περιηγήθηκε σε κεντρικά σημεία της πόλης, χάθηκε στα ορεινά της περιοχής.

 

 


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα